23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CNC Onsite !

Tidligere delte vi et indlæg om vores forskellige projekter i udlandet. Lad os denne gang zoome ind på vores servicetekniker, Dan linnet, der i øjeblikket befinder sig i Taijin, Kina.

Dan rejste til Kina første gang fra midten af april til midten af maj, og efter en uges ophold i DK vendte han på grund af sine 30-dages visumkrav tilbage til Kina i yderligere 4 uger den 20. maj.
 
Formålet med Dans rejse til Kina er at yde nødvendig hjælp til opstart af Line Boring-maskiner og driftstræning til kinesiske medarbejdere i vindteknologivirksomhed. Line Boring Machine er udviklet og patenteret af CNC Onsite A/S og dermed unikt kendt af CNC Onsite teknikere, som er de eneste systemspecialister med de nødvendige færdigheder og ekspertise globalt til at udføre denne form for træning og opstartsservice.
 
Dan nyder sit ophold i Kina, og han fortæller: "Kinesiske medarbejdere er ekstremt hurtige til at læne sig. Imidlertid er sprogbarrieren undertiden noget af en hindring. Hvad der tager 2 minutter at forklare derhjemme, kan nogle gange tage 25 minutter her, og det med god hjælp fra Google Translate".

Dan finder det meget givende at kunne opleve den kinesiske kultur på første hånd. Som han siger: "Det fantastiske ved mit ophold i Kina er, at jeg ikke kun lærer de kinesiske medarbejdere at kende, men også personlighederne. Jeg nyder alle de nye indtryk, jeg får her, og jeg sætter pris på at have et job, hvor ikke to dage er ens."

CNC Onsite A/S
Nordskellet 4
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34702934
P nummer: 1017925381

Kontaktperson

Aage Dam
Adm. Direktør
+45 40288410 ad@cnconsite.dk

Send til en kollega

0.047