23948sdkhjf
Del siden
Annonce

24.995 kr. for en færdig messestand inklusiv print

Har du en stand på 5 x 3 m til din næste messe og mangler du messeudstyr til at fylde standen? Så har vi blandt andet denne messestand til kun 24.995 kr.

Du får vægge med spotlys og holder til skærm, diske, transporttasker og print til alt udstyr. Prisen er inkl. fragt og ex moms. Det vil sige, at du får alt hvad du ser på billederne undtagen gulv, borde, stole og TV.

Ønsker du at tilkøbe en ekstra væg, disk, brochureholder eller andet udstyr til din valgte stand, så kan det naturligvis også lade sig gøre.

Messestandene varierer i udstyr, men alle har transporttasker og print inkluderet. Vi anbefaler, at du kigger i vores kataloger nedenfor, hvor vi er sikre på, at du kan finde et standdesign, du kan lide.

Se vores fulde udvalg af færdige messestande inklusiv priser her:

 
Det er færdige messestand til dig, som ikke selv har tid til design af en messestand, men som gerne vil have en flot messestand med udstyr i høj kvalitet. Det eneste du skal gøre, er at vælge en stand og indsende din grafik. Så sørger vi for, at det bliver klar til din messedeltagelse.

Har du ikke selv mulighed for at lave printfiler, så hjælper vi også gerne med det.

For en merpris, sørger vi også gerne for at stille din messestand op, så den er klar på første messedag og nedtagning, når messen er slut.

Vi tager forbehold for eventuelle prisstigninger.

Vil du have en færdig messestand til efterårets messer? Så ring til Henrik på 61 65 35 97 eller skriv en mail til hh@expression.nu.

Expression ApS
Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35044744
P nummer: 1018282131

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031