23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye certificeringer til Dahlitech A/S

For også i fremtiden at kunne leve op til de krav der bliver os stillet, og tage vores del af ansvaret for klimaet, har vi implementeret en række tiltag, samt blevet ISO9001 og ISO14001 certificeret.

Vi har de sidste 8 måneder haft godt gang i den hos Dahlitech A/S, udover at produktionen har kørt, har vi også opgraderet vores certificeringer, for at gøre os endnu stærkere til fremtiden.
 
ISO9001 samt ISO14001 er nu implementeret og det med stor succes, grundet et fantastisk samarbejde i hele virksomheden, samt KF17 som vi er rigtig glade for at have valgt som partnere til udarbejdelsen og implementeringen af vores kvalitets-og ledelsessystem.
 
Grunden til at vi vælger at certificere os er de større krav der bliver stillet til os i fremstillingsindustrien, men samtidig giver det også altid et løft i virksomheden, som kan lette de daglige processer, og derved give endnu bedre arbejdsforhold, samt øge vores konkurrencedygtighed.
 
Miljødelen føler vi en stor forpligtigelse som virksomhed til at prioritere meget højt, så vi tager så stort et ansvar som vi kan, i at fremtidssikre vores verden som vi kender den. Derfor har vi også sideløbende med implementering af vores nye certificeringer, gennemgået et grønt omstillingsprojekt, som er endt med udarbejdelse af vores første Co2 regnskab. Dette er sket i rigtig godt samarbejde med ProLution, som har stået for at måle og analysere vores virksomhed, og derved få synliggjort hvor det er muligt at optimere. Samt at få frembragt de nødvendige tal til CO2 regnskabet. Vi arbejder nu videre sammen med Prolution omkring ESG. Disse tiltag er nødvendige for, også i fremtiden at kunne imødekomme vores kunders behov.
 
Hele processen har helt håndgribeligt budt på tiltag som udskiftning af varmekilde fra olie til fjernvarme, en proces der er fuldt implementeret i 2025. Sensorstyring af belysning på lager, samt udskiftning til LED, derudover er taget skiftet og idet hele virksomheden har deltaget, er også små forandringer i hverdagen implementeret.
 
Hos Dahlitech tror vi på at vi via investeringer i både materiel, klima og medarbejdere fører os til en fremtid hvor vi stadig kan levere det kunderne har behov for.
 
Vores certificeringer består i dag af.:
ISO9001
ISO14001
EN1090-2 Exc3
ISO3834-2
 
Læs mere om Dahlitech A/S og se vores klimaregnskab og Certifikater på www.dahlitech.dk

Dahlitech A/S
Kertemindevej 48
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32777597
P nummer: 1015875395

Kontaktperson

SDL
Søren Dahl Larsen
Direktør
+45 87101623 sdl@dahlitech.dk

Send til en kollega

0.078