23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prisvindende Robot til ScandiByg

Selvom det er ved at være et par år siden, så er vi stadigvæk ret stolte af vores robot til ScandiByg. Vi udviklede og implementerede et helt nyt robotsystem, som var det første og eneste af sin slags i Danmark. Robotsystemet hos Scandi Byg er udviklet med det formål at fremstille elementer til gulve, vægge og lofter, som samles til færdige moduler til boliger, erhverv eller institutioner mm.

Scandi Byg er dansk markedsleder inden for industrielt fremstillet byggeri, og er specialister i udvikling, produktion og opførelse af modulbyggeri.

Designet er baseret på brugercentrerede designmetoder og brugerforskning. Der blev udført omfattende analyser i tæt koordinering med operatører og eksperter. Resultaterne blev valideret med Usability-tests hos kunden.

Det innovative ved robotsystemet er samtidig, at det har en væsentlig højere grad af fleksibilitet end traditionelle systemer. Det er muligt at fremstille individuelle og unikke løsninger ud fra arkitekttegninger, og anlægget er således ikke begrænset til eksempelvis ti standardelementer, men kan i stedet fremstille specialtilpassede elementer, der er helt skræddersyet til det enkelte projekt.

I 2019 vandt robotsystemet innovationsprisen ved Byggepriserne i Danmark.

På IAs hjemmeside kan I se flere automatiserede løsninger.
 
Vil du vide mere om IA? Så følg os på LinkedIn.

IA.DK ApS
Sjællandsvej 16
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31782236
P nummer: 1014852952

Kontaktperson

SP
Steffen Pedersen
sbp@i-a.dk

Send til en kollega

0.031