23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IT-leasing - kom på forkant

Ved at lease virksomhedens IT-udstyr kan I komme på forkant med den teknologiske udvikling. Gør samtidig noget godt for miljøet ved at skabe en livscyklus for jeres IT-udstyr.

Udløber
31. august 2023

Når I leaser jeres IT-udstyr, sikrer I jer ikke kun den nyeste teknologiske løsning men også en løsning, der bidrager til et mindsket klimaaftryk. Vores samarbejdspartnere på IT-området er ISO-certificerede, og de kan derigennem både dokumentere miljøparametre i klargøringsprocessen til genanvendelsen af udstyret, samt dokumentere sikkerhedsparametre i datasletningsprocessen.

Ved at skabe en livscyklus for håndteringen af jeres IT, sikrer I en rettidig udskiftning af jeres udstyr, som ikke kun gavner jeres virksomhed men også miljøet. Helt op til 98% af al IT-udstyr kan nemlig genanvendes, hvis det kommer i de rigtige hænder ved bortskaffelsen.

Udviklingen inden for IT går stærkt, hvilket ofte medfører en ultrakort teknologisk levetid på IT-udstyr. Løbende investeringer i nyt udstyr stiller store økonomiske krav til virksomheder. Vælger man derimod at lease sit IT-udstyr, opnår man hurtigt en lang række fordele. Læs om alle fordelene her: IT leasing | Se muligheder for leasing af IT udstyr her | Nordania DK

Nordania Leasing
Birkerød Kongevej 25
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78867612

Kontaktperson

MGH
Maria Gudman Hansen
mariag@nordania.dk

Send til en kollega

0.047