23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Varmebehandling

Du behøver ikke selv vide særligt meget om varmebehandling for at få et perfekt resultat hos Mega-Therm. Har du specifikationerne på dit emne, sørger vi for at varmehandlingen får de ønskede egenskaber frem i materialet.

Du kan lige så godt drage nytte af al den viden og erfaring, vi har samlet i firmaet gennem mere end 40 år.

Vores erfaring dækker varmebehandling af forskellige typer af støbegods, jern, stål, aluminium og metaller – herunder MU metal – samt varmebehandling af plastik.

Som du ved, kan vi med vores varmebehandlinger ændre strukturen i disse typer materiale. Afhængig af hvad dit produkt skal anvendes til kan varmebehandling udføres som hærdning, anløbning, blødglødning, gasnitrering, indsatshærdning, induktionshærdning eller opløsning og modning af aluminium og metaller.

Vi har specialudstyr til varmebehandling

Vores kunder kommer med mange anderledes specialopgaver til os. Det kræver en del specialudstyr, som vi har fået udviklet hos specialister gennem årene.

Vi har derfor alt i ovne, presser, kar og udstyr klar til brug, så vi hurtig kan få varmebehandlet, efterbehandlet og – ved hærdevarer – afrenset dine produkter.

Afrensningen er egentlig ikke nødvendig. Men den gør, at du får dine varmebehandlede emner tilbage i flot rengjort stand – uden du har bedt om det. For det er nu sådan en lille prik over i’et, vi selv har det godt med at levere.

Dels glæder vi os over at aflevere et ordentligt og pænt produkt til kunden – dels får vi sikkert en venlig tanke fra ham, der et eller andet sted i verden skal arbejde videre med produktet. For han slipper for at stå i en regn af glødeskaller og smuds, når han arbejder med produkter, der er hærdet eller afspændingsglødet hos Mega-Therm.

Vi har varmebehandlet emner til satellitter, der svæver i rummet lige nu – og nogle til en kommende rumraket er på vej. Nogle gange er emnerne stålrør på 0,5 mm i diamater, andre gange er opgaven et enkelt emne på 22 tons.

Du er også allerede tæt på at have et færdigt varmebehandlet produkt, for vi er kendt for hurtig levering. Ring på tlf. 5671 1641 og få et tilbud.

 

Mega-Therm ApS
Industrisvinget 3
4683 Rønnede
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38749242

Kontaktperson

Thomas Majdahl Jørgensen
El installatør / salg / vedligeholdelse
thomas@mega-therm.dk

Send til en kollega

0.032