23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vakuumhærdning

De fleste hærderier har fulgt udviklingen i varmebehandlingsmetoden vakuumhærdning helt fra den var spæd. Det har vi. Metoden kom nemlig til verden i slutningen af 70erne, og det gjorde Mega-Therm også.

Siden da er både vakuumhærdning og Mega-Therm blevet voksne. Vi er endda så specialiserede, at vi som de eneste i Danmark kan udføre hærdning i vakuum med oliekøling men kan også tilbyde hærdning i nitrogen, og med nitrogen/oliekøling.

Udviklingen af vakuumhærdeovne er gennem årene blevet så avanceret, at de kan leve op til den meget nøjagtige temperaturstyring, som denne metode kræver for at give et godt resultat.

Ved behandlingen med vakuumhærdning er afspænding også en vigtig del af processen. For at opnå det bedste resultat skal vi have specifikationerne for de emner, der skal varmebehandles. Ud fra dine oplysninger om stålkvalitet og den ønskede hårdhed beregner vi den rette behandling i vores vakuumhærderi.

Vi har vores egne vakuumhærdeovne, der er i stand til at behandle hærdet værktøjsstål af højeste kvalitet. Denne proces er særligt velegnet til hærdning af højtlegeret stål.

Netop vakuumhærdning stiller store krav til ensartethed i tid, temperatur og bratkøling. De mange års opvækst med vakuumhærdning har givet os en række erfaringer, som vi bruger dagligt når vi udfører vakuumhærdning af værktøjsstål, konstruktionsstål, rustfast stål, støbegods med mere.

De varmebehandlede emner fremstår med en metallisk, blank overflade, når de er færdige og klar til levering.

Har du stål-emner, der skal styrkes, så de bliver mere slidstærke, sejere og brudsikre, eller søger du en ændret spændingstilstand i stålet, så ring og få et tilbud fra Mega-Therm på tlf. 5671 1641.

Mega-Therm ApS
Industrisvinget 3
4683 Rønnede
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38749242

Kontaktperson

Thomas Majdahl Jørgensen
El installatør / salg / vedligeholdelse
thomas@mega-therm.dk

Send til en kollega

0.064