23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Permabond F201HV får KIWA-godkendelse til sikker forsegling af gasapplikationer

Hurtighærdende anaerobt tætningsmiddel sikrer gasapplikationer mod lækage af brintgas og varmt vand.

 

Permabond er F201HV er en hurtighærdende, anaerob fugemasse med høj styrke, som er godkendt af KIWA til kontakt med brintgas og varmt vand. Det er et gennembrud for gasindustrien, som drømmer om at blande brint i naturgas for at modvirke gasmangel og reducere kundernes omkostninger. Brintmolekyler er lettere, mere gennemtrængende og mere eksplosive end naturgas, og det er derfor vigtigt, at alle rørsamlinger og gasforbindelser er ordentligt forseglet for at undgå lækage.

Permabond F201HV kan bruges til metalrørsamlinger med gevind eller på koncentriske metaldele med slidspasning. I modsætning til konventionelle anaerobe gevindtætningsmidler, bliver Permabond F201HV ikke skør, da den absorberer stød og vibrationer uden at revne. Dette muliggør tætning af uens metaller, såsom messing til kobber, da den klæbende tætningsmasse vil absorbere differentiel termisk udvidelse og kontraktionsspænding. Derudover kan dens høje styrke og permanente tætningsevne forhindre manipulation, utilsigtet beskadigelse og løsnede samlinger, som kan resultere i brintlækage.

Fordele

  • KIWA-godkendt til kontakt med gas og varmt vand jf. Inorm KE214
  • WRAS-godkendt til vand
  • Høj styrke
  • Lodning og svejsning er ikke nødvendigt
  • Hurtig fuld hærdning ved stuetemperatur
  • Thixotropisk – den er let dispensering, men drypper ikke af komponenterne
  • Fremragende kemisk resistens
  • En-komponent, ikke behov for vejning eller blanding af materiale

Applikationer
Limen henvender sig til gasindustrien og andre industrier, der producerer kedler, komfurer, varmesystemer, rørsystemer, gasmålere og gasbrændere. Typiske applikationer er samlinger, regulator- og ventiltætninger, fittings m.m.

Læs mere på Diatoms hjemmeside: https://www.diatom.dk/mediecenter/nyheder/2023/taetningsmiddel-godkendt-til-gasapplikationer/

Har du spørgsmål, kontakt venligst produktchef Erti Tecer på tlf. 3634 2712 eller pr. e-mail: et@diatom.dk.

Diatom A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310
P nummer: 1002002990

Send til en kollega

0.046