23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få nemt præcis positionering og stop med denne børsteløse DC-motor og driver

De lette og kompakte drev er bl.a. optimale til automatiserede styrede køretøjer (AGV’er) i produktionen.

BLV-R-serien med børsteløse motorer og drivere fra Oriental Motor fås med nominelle effekt på 100 og 200 W.

Motorerne i BLV-R-serien fås med tandhjulsgear, fladgear eller uden gear med rund aksel. Der er også mulighed for elektromagnetisk bremse. Motorerne med fladgear bidrager markant til pladsbesparelse, da monteringen udføres direkte uden forbindelsesdele som koblinger.

Driveren er kompakt og vejer kun 120 g, og så er den kompatibel med Modbus (RTU) og CANopen kommunikation.

Høj effekttæthed
Motorerne er meget kraftige; for eksempel kan to motorer med en nominel effekt på 100 W hver og tandhjulsgear transportere en belastning på 180 kg ved to meter i sekundet. Derfor er disse drev optimalt egnede til automatiserede styrede køretøjer (AGV’er) i produktion.

Der er mulighed for jævn start/stop i hele hastighedsområdet fra 1 til 4.000 o / min. For eksempel kan en AGV undgå andre køretøjer eller genstande uden at påvirke belastningen. Den høje opløsning på 0,01° tillader præcis positionering, f.eks. til at stoppe en AGV i en defineret stopposition med præcis nøjagtighed.

Mange funktioner, nem parametrering
Der er forskellige funktioner til rådighed for at tilpasse BLV-R serien til den respektive applikation, såsom momentbegrænsning, der forhindrer motorstop på grund af overbelastning. Det er også muligt at holde en belastning uden elektromagnetisk bremse, når motoren er i stå.

Parameteriseringssoftware understøtter også brugeren under installation, drift og vedligeholdelse, f.eks. med praktiske overvågningsfunktioner.

Download katalog

Hør mere om børsteløse motorer med drivere
Kontakt os i dag, og lad os finde den helt rigtige løsning til netop dit behov. Du træffer dit Eegholm team på telefon 7312 1212

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.047