23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UR-robot hjælper med effektivisering af produktion og frigiver medarbejdere

Dansk Sintermetal A/S har optimeret deres manuelle processer og forbedret arbejdsmiljøet med en UR-robot. Virksomheden har UR-robotter kørende i deres produktion, og ved at tilføje en UR10e til samlingen, har den ovetaget monotone arbejdsopgaver.

Dansk Sintermetal blev etableret i 1959, og har mange års erfaring med pulverpressede komponenter. Virksomheden har fokus på udvikling af processer, procesudstyr og investering af avanceret teknologi, og på den måde investerer Dansk Sintermetal i fremtiden.

Virksomheden har flere UR-robotter kørende i deres produktion, den seneste er en UR10e med en 3-fingergriber, som er købt i 2022. Robotten betjener en drejebænk, og fingrene på værktøjet fremstiller virksomheden selv med en 3D-printer. Dette gør det nemmere og mere fleksibelt for dem.

Automatiseringen er i højsædet ved Dansk Sintermetal, og ser gode muligheder for at udvide med endnu flere UR-robotter i deres produktion i fremtiden.

”Robotten overtager de mange monotone arbejdsopgaver for vores medarbejdere, som kan arbejde med andre værdifulde opgaver, og vi har flere muligheder i og med robotten varetager opgaverne ved vores drejebænk. Det frigiver medarbejdere, og vi kan øge vores omsætning uden at ansætte nye medarbejdere,” fortæller Steffan Hansen, Automation og teknik ansvarlig hos Dansk Sintermetal.

For at læse om de mange fordele ved en UR-robot kan du læse hele casen HER 

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047