23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GBS skruepumper sætter ny standard inden for kompressorteknologi

GBS skruepumper sætter en ny standard inden for kompressorteknologi i effektområdet 75 til 160 kW med en flowhastighed fra 22 til 104 m³/min og et differenstryk på op til 1100 mbar.

Disse maskiner har ikke kun enestående reguleringsegenskaber, støjsvag drift, et optimeret fodaftryk og lave vedligeholdelseskrav - de leverer også en konstant høj effektivitet i hele reguleringsområdet.

Effektiviteten af GBS skrueblæsere er konstant i hele reguleringsområdet og ikke kun på bestemte punkter - hvilket gør denne maskine til et attraktivt alternativ til turbokompressorer. Denne nye blæser til lavtryksområdet trækker på Kaesers mange årtiers ekspertise inden for udvikling af højeffektive skruekompressorer og automatiseringsteknologi til og med intelligente maskiner for at opfylde behovene i Industrie 4.0-miljøer. De nye Kaeser-skrueblæsere er op til 35 % mere effektive end konventionelle roterende lobblæsere og giver også betydelige energimæssige fordele sammenlignet med mange andre skrueblæsere og turbokompressorer på markedet. Kraftoverførslen fra motoren til kompressoren sker via tabsfri, vedligeholdelsesfri gearing, hvilket betyder, at GBS imponerer med sin højeffektive drift og lave vedligeholdelseskrav. Desuden er disse maskiner designet til pladsbesparende installation og usædvanlig støjsvag drift.

SFC-versionerne har en integreret frekvensomformer til dynamisk tilpasning af flowhastigheden i forhold til den deciderede efterspørgsel. Her kommer de med en frekvensomformer og motor, der er perfekt afstemt for at give en konstant optimeret samlet effektivitet. Til effektudgange på op til 110 kW anvendes særligt effektive synkrone reluktansmotorer.

Til konstante flowhastigheder fås STC-versionen med en Star Delta Starter og energibesparende IE4 Super Premium Efficiency-motorer.

For at sikre at de forudsagte store besparelser bliver til virkelighed garanterer Kaeser effektforbruget pr. enhed af flowhastighed (specifikt effektforbrug i kW pr. m³/h) i overensstemmelse med de snævre tolerancer i ISO 1217 bilag E. Kunderne nyder derfor den ro i sindet, der følger med den garanterede nøjagtighed af de forventede besparelser og afskrivningsperioder.

Den integrerede Sigma Control 2-controller sikrer driftssikkerhed og intelligent kommunikation via integration i processtyringssystemer, herunder dem med Industrie 4.0-krav. Sigma Air Manager 4.0 mastercontroller anbefales til blæserstationer med flere blæsere, da den er udstyret med styrings- og reguleringsalgoritmer, der er specielt udviklet til behovene i lavtryksapplikationer. Dette giver mulighed for endnu større energibesparelser og forenkling af automatiseringen. Applikationer med særligt høje energikrav, f.eks. produktion af luft til beluftning i spildevandsbehandlingsanlæg og bioreaktorer samt til flotation og fluidisering, vil helt sikkert drage fordel af denne avancerede automatiserings- og kompressorteknologi fra Kaeser.

 

 

Kaeser Kompressorer A/S
Skruegangen 7
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18295040
P nummer: 1003244423

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047