23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kort leveringstid uanset ordrestørrelse

Kunder hos Gravlund Industrigummi nyder godt af korte leveringstider takket være en velsmurt dansk gummiproduktion.

Stort er ikke nødvendigvis ensbetydende med godt. Hos Gravlund Industrigummi har fokus gennem de sidste godt 20 år været at levere støbte gummikomponenter af høj kvalitet og med et højt serviceniveau.

En god service ydes blandt andet ved at være i stand til at levere på kort tid uden at gå på kompromis med kvalitet eller pris. Vi tilbyder korte leveringstider uanset om det er en stor eller lille ordre, og det stiller krav.

Vi har et stort sortiment af gummityper på lager og klar til brug. Kombineret med vores velkørende produktionsstyring gør det os i stand til hurtigt at starte en produktion og levere - både prøvestøbninger og hele ordrer. Leveringstiden fra vores moderne produktionsfaciliteter i Ballerup er kort – og haster det virkelig, kan du afhente så snart din ordre er klar.

Det er vigtigt for os at kunne hjælpe vores kunder når det brænder på, og vi takker aldrig nej til en hasteordre. Vores fleksibilitet er én af de parametre, vi arbejder med i dagligdagen til glæde for både kunder såvel som vores medarbejdere.

Følg os gerne på LinkedIn, hvor vi løbende deler inspiration og viden om gummimaterialets mange muligheder.

Om Gravlund Industrigummi:

Gravlund Industrigummi er 100% danskejet og placeret i Ballerup. Vi er en ordreproducerende gummifabrik, med speciale i at rådgive, udvikle og producere i alle seriestørrelser indenfor gummiproduktion.

I mere end 70 år har virksomheden opbygget Danmarks bredeste viden inden for gummiproduktion, og i mere end 30 år har Mads Gravlund og hans team stået bag komplicerede produktioner i gummikomponenter i høj kvalitet, til brug i alle brancher.            

Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.033