23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Overhaling af Havila Fanø

Vi har været en del af en større overhaling på skibet Havila Fanø, hvor vi samarbejdede med Esbjerg Shipyard og Kongsberg Maritime. Læs mere om hele renoveringen og se billeder af processen.

Udløber
30. november 2024

Hos West-Marine er vi stolte af at have været en del af den store renovering af skibet Havila Fanø, der blev dokket på Esbjerg Shipyard A/S i starten af marts. Vores team assisterede Kongsberg og deres teknikere med at demontere thrusterne på skibet, mens styresektionerne og uppergear blev sendt til overhalet ved Kongsberg i Aalborg.

Samtidig kom der et sæt reserve undergear, Azipull thruster, direkte fra Norge og monteringen kunne begynde kort tid herefter. Vores mål var at få Havila Fanø til at sejle igen søndag den 26. marts, og med stor succes og glæde for alle, lykkedes det at overholde tidsplanen.

Vi er glade for at have bidraget til at få Havila Fanø på bølgerne igen og for at have været en del af et vigtigt projekt for Esbjerg Shipyard og Kongsberg Maritime. Vi vil fortsat arbejde hårdt for at levere de bedste marineprodukter og services til vores kunder og samarbejdspartnere.

West-Marine A/S
Fiskerihavnsgade 30
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13801282

Kontaktperson

EGN
Evan Gade Nielsen
egn@west-marine.dk

Send til en kollega

0.047