23948sdkhjf

Lærling fra Løsning Maskinfabrik A/S fik 12.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løsning Maskinfabrik A/S

Tim Damsgaard, der netop er blevet udlært industritekniker hos Løsning Maskinfabrik d.30/6 bestod svendeprøven med et flot 12 tal.

Tim fortæller: Jeg startede i lære hos Løsning Maskinfabrik i januar 2013. Lige fra dag et blev der taget hånd om mig, og jeg er aldrig blevet overladt til mig selv. Mine kolleger har altid stået klar til at hjælpe, når det har været nødvendigt. Det første stykke tid arbejdede jeg i vores afdeling med manuelle fræsere og drejebænke, hvor jeg lærte grundprincipperne helt fra bunden. Efter nogen tid blev jeg flyttet over i vores CNC afdeling, hvor jeg blev oplært på drejebænk samt fræser. Vi arbejder typisk med CAD/CAM men har også programmeret på den traditionelle måde.

Tim fortsætter: Det gode ved Løsning Maskinfabrik er, at der aldrig er dage, der er ens. Opgaverne er så forskellige - den ene dag kører man 1 stk. produktion, den næste dag kører man 500 stk. og så arbejder vi i stort set alle materialer. Det har været et kæmpe plus i min læretid, da jeg i dag føler jeg er rustet til stort set alle slags opgaver.

Karsten Stenild der er produktionschef hos Løsning Maskinfabrik opsummerer: Jeg startede som produktionschef i marts måned og har haft ansvaret for Tim i de sidste par måneder af hans læretid. Der er ingen tvivl om, at Tim er en rigtig dygtig industritekniker og af samme grund har vi også tilbudt ham, at blive efter endt læretid, hvilket Tim har valgt at takke ja til. Planen er, at Tim starter på vores aftenhold engang efter sommerferien, hvor han vil komme til at fungere som programmør af vores CAD/CAM program samt operatør på både 3, 4 og 5 akset fræsere, afslutter Karsten og ønsker Tim stort tillykke med den flotte karakter og den gode indsats.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løsning Maskinfabrik A/S

Remmerslundvej 55
8723 Løsning
Danmark
Løsning Maskinfabrik A/S

Send til en kollega

0.093