23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klaravik får ny auktionsmægler i Ringkøbing/Skjern

Sander Kobes er ny auktionsmægler i Ringkøbing/Skjern-området, hvor han besøger Klaraviks sælgere og formidler varer til virksomhedens auktioner.

Sander Kobes er ansat som ny auktionsmægler hos Klaravik. Hans primære opgave er at opsøge brugt grej til virksomhedens auktioner og sammen med sælgere i Ringkøbing/Skjern-området få klargjort og solgt varerne.  

Sander Kobes er oprindeligt uddannet produktionstømrer, så hænderne er skruet godt på. Han har i en årrække haft sin egen møbelforretning, så den daglige kontakt med kunderne er han vant til. 

Om sin nye stilling fortæller Sander Kobes:

- Det startede faktisk med, at jeg solgte en el kædetalje på Klaravik, og derigennem lærte jeg min lokale auktionsmægler at kende. Han fortalte lidt om, hvordan det var at være auktionsmægler, og jeg synes, det lød spændende. Jeg trives rigtig godt med at møde mange forskellige mennesker, og at de med tiden udvikler sig til langvarige relationer, er endnu bedre. Og så elsker jeg alt, der har med maskiner at gøre. En perfekt kombination, forklarer han.

Sander Kobes er stor tilhænger af genbrug og fortæller, at der er masser af godt brugt grej at finde. 

- Det føles godt at hjælpe folk af med deres ting, og så kan jeg godt lide tanken om, at tingene bliver genbrugt i stedet for smidt ud. Jeg kigger selv på brugt markedet efter materialer til mine projekter derhjemme, og der er masser af materialer i høj kvalitet, der fungerer lige så godt, som det nye. Det er bare langt billigere, fortæller Sander Kobes.  

Klaravik sælger maskiner, værktøj og erhvervskøretøjer på vegne af bygge- og industrivirksomheder, maskinhandlere og kommuner.

Har du brugt materiel, du gerne vil bytte til kontanter, så kontakt Sander Kobes på mobil +45 93 10 60 89 eller sander.kobes@klaravik.dk.

Klaravik Netauktion
Stengårdsvej 25
4340 Tølløse
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35036334
P nummer: 1018248170

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032