23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GCM har et stort sortiment af motorstyringer

Motorstyringerne fra vores leverandør, miControl, kan anvendes i mange industrielle applikationer. De er især ideelle til applikationer i medicinal- og maskinindustrien, intralogistik, vindenergi og rumfart.

B-serien er standard motorstyringerne som er designet til enkle hastighedsapplikationer og positionering. I denne produktserie kommunikerer modulerne med hinanden via CAN-BUS og styringerne fås i udgaver fra 15A op til 50A. Positioneringskontrol er implementeret med hall-sensorer som feedback. B-serie er allerede integreret i pumper, ventilations- og løftesystemer samt i sorteringsanlæg inden for intralogistik.

E-serien har det største udvalg af forskellige modeller. Både hardware og software er mere omfattende sammenlignet med B-serien. Denne serie har bl.a. modulo positionering og bremsestyring. Flere typer inkrementale encodere kan vælges som ekstraudstyr. E-serien har en udgangseffekt på op til 160A.

F-serien er premiumproduktet sammenlignet med B- og E-serien. I produktserien tilbydes vektorstyring og forskellige valgfrie sikkerhedsfunktioner som fx STO. Serien muliggør drev- og kontrolløsninger til meget komplekse tekniske krav og kan levere motor strømme op til 225A.

Både E- og F-serien er højt ydende drev der er ideelle i mobile applikationer hvor præcision, hastighed og sikkerhed er vigtigt. Det kan bl.a. være i transportsystemer eller kørestole.

miControls store produktsortiment af motorstyringer betyder, at der næsten altid findes en løsning, som passer til jeres applikation.

Læs mere om de mange motorstyringer vi tilbyder her.

Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 74 42 18 64 eller via mail på info@gearcentralen.dk så finder vi sammen den bedste løsning til din applikation.

GCM A/S
Redstedsgade 15
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13127093
P nummer: 1000505094

Kontaktperson

LH
Lena Haugaard
Marketing og SoMe
+45 74 42 18 64 lh@gearcentralen.dk

Send til en kollega

0.068