23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få dine produktionsdata direkte i indbakken

Vi ved, at det har stor betydning, at data er lettilgængeligt, hvis det skal omsættes til handling og værdi.

DIAP giver dig mulighed for at modtage rapporter om, hvor effektiv din produktion er. Du definerer selv de data, der er vigtigst for netop din produktion, og hvem der skal modtage rapporterne. På den måde får du dataene fra produktionen serveret på en præcis og overskuelig måde. 

Du kan fx vælge at modtage en rapport, som viser det samlede OEE-tal for den seneste uge, eller du kan få et hurtigt overblik over de 5 mest hyppige stopårsager i produktionen. På den måde kan alle i virksomheden få et overblik over, hvordan produktionen kører, og hvor de største optimeringsmuligheder ligger.

Med DIAP’s mailservice får du den nyeste datarapportering leveret i din indbakke, når du skal bruge det. Du bestemmer, hvornår rapporteringen skal tikke ind. Måske har du brug for at få overblikket lige inden morgenmødet starter? Det kan også være, du vil have en fast reminder hver gang, en ordre slutter. Uanset sætter vi servicen op, så det passer til dit behov. Så er du altid klædt godt på med fakta og overblik. 

DIAP er en komplet løsning, som du kan bruge til at opsamle, analysere og visualisere data fra din produktion.

www.dataintel.dk kan du læse mere om, hvordan du kan effektivisere din produktion med DIAP.

Du er altid velkommen til at kontakte Jens Rosenkilde på jre@dataintel.dk eller 5156 8671 for en uforpligtende snak om mulighederne eller en live demonstration af DIAP.

Følg også Data Intelligence på LinkedIn

Data Intelligence
Kilde Allé 4
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41651709

Kontaktperson

LVS
Louise Voigt Sørensen
Marketingassistent
+45 51 89 07 19 lvs@dataintel.dk

Send til en kollega

0.047