23948sdkhjf

East Metal modtager ISO 14001 certifikat

| Medlemsnyhed | Indrykket af East Metal Trade A/S

East Metal A/S har i juni modtaget ISO 14001 certifikatet for miljøledelse. Certifikatet dækker alle East Metals afdelinger og fabrikker i Danmark og Letland

I slutningen af maj 2016 blev certificeringsproceduren gennemført af Bureau Veritas på East Metals afdelinger i Esbjerg, Nakskov og fabrikkerne i Letland: Dobele, Daugavpils og Jelgava.

Nu er det attraktive certificeringsdokument blevet modtaget af QSE & HR Director Dorte Møller:  "Vi er med rette stolt af vores egenudviklede kvalitetsstyringssystem, som nu med en tilføjelse har sat os i stand til at opfylde de høje krav til vores miljøledelse. East Metal står således ved sit ansvar over for sine kunder, medarbejderne, såvel som beskyttelse af miljøet.”

East Metal er således i stand til at fremvise certificerede systemer inden for:

  • produktionsprocesser – EN/ISO 9001, EN/ISO 3834 og EN 1090-2, 
  • arbejdssikkerhed og ledelse – OHSAS 18001, og
  • miljøledelse – EN/ISO 14001.

Med dette fundament er East Metal i stand til at betjene kunderne som underleverandør af tunge komplekse stålkonstruktioner og komponenter på en forsvarlig vis og med stor fokus på produktkvalitet, arbejdsmiljø, sikkerhed og miljøbeskyttelse.

Yderligere har East Metal valgt at tiltræde UN Global Compact’s retningslinier. der er kundernes garanti for at East Metal arbejder med etisk og samfundsmæssig ansvarlighed i markedet.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
East Metal Trade A/S

Bavnehøjvej 6
6700 Esbjerg
Danmark
East Metal Trade A/S

Send til en kollega

0.141