23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brint har meldt sin ankomst – hvordan kan overfladebehandling sikre energitransformationen

Brint nedbryder de mekaniske egenskaber i de fleste metaller, fremskynder trætheden og reducerer rørenes brudstyrke, især ved dynamiske trykvariationer, hvilket kan få rørdelene til at svigte. Overfladebehandling kan beskytte stål mod påvirkningen fra brint og kan desuden reducere friktionen inde i røret betydeligt, hvilket sikrer en mere effektiv transport af gas

På grund af energikrisen i Europa er energisektoren i en overgangsfase, hvor det er vigtigt at skifte fra fossile brændstoffer til vedvarende energi for at imødekomme klimaudfordringerne. Brint er blevet en central del af denne grønne omstilling, da det er et molekyle med fuldstændig forbrænding og findes naturligt i naturen. Vedvarende brint med lav CO2-udledning anses for at være nødvendig for at opfylde Paris-aftalens mål om at dekarbonisere sektorer, der er vanskelige at omlægge. Som et resultat forventes det globale brintmarked at vokse betydeligt i de kommende år, og European Hydrogen Backbone (EHB) har planer om at oprette fem brintforsynings- og importkorridorer i Europa inden 2030, hvilket vil omfatte næsten 28.000 kilometer rør.

Teknos er også fokuseret på bæredygtighed og innovation, og vi arbejder på at sikre, at  produkterne opfylder behovene i den fremtidige energiindustri. Med vores erfaring inden for udvikling af overfladebehandlingsløsninger af høj kvalitet til energisektoren, har vi også udvidet vores forskning til brintområdet, for at sikkerheden og holdbarheden af fremtidens brintinfrastruktur sikres.

Læs mere om tredjepartsanerkendte løsninger til energisektoren 

Få mere information:
Kim Kjeldsen
Account Manager, Energy
Teknos A/S
kim.kjeldsen@teknos.com
Tel. 20 93 68 67

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320

Kontaktperson

KK
Kim Kjeldsen
Account Manager
+45 20936867 kim.kjeldsen@teknos.com

Send til en kollega

0.031