23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Større udvalg af O-ringe hos Carsten Holm A/S

Udvalget af O-ringe vokser og vokser hos Carsten Holm A/S, og i dag tæller det over 33.000 forskellige dimensioner. I perioden fra 2020 til 2023 er antallet af O-ringe steget med intet mindre end 2.535 nye varianter.

Tekst af  Karina Davids - kdmarketingsupport.dk 

O-ringe i både standard- og specialudgaver
De 2.535 nye varianter er en betydelig udvidelse af både standard- og specialsortimentet af O-ringe. Hvis en kunde har brug for O-ringe, der ikke findes som standard- eller lagervarer, fremstilles de efter mål i vores egen produktion i Ringe på Fyn. På den måde sikrer vi den hurtige leveringstid, som vores kunder sætter stor pris på.

Udvidelsen er sket gradvist for at imødekomme efterspørgslen på flere dimensioner, og det har medført, at vi i dag har O-ringe i over 33.000 forskellige dimensioner.

Mange typer materialer
Carsten Holm A/S forhandler og fremstiller både standard og special O-ringe i mange forskellige dimensioner, materialer og farver, hvilket gør det muligt at matche O-ringen til den enkelte opgave. Vores materialeleverandører er nøje udvalgt, så vi er sikre på, at vi altid får den rigtige, høje kvalitet. Vi leverer blandt andet O-ringe som er fødevareegnet i viton, silikone-, nitril og ethylen-propylen -gummi. Denne type O-ring anvendes typisk i medicinal- og fødevareindustrien, hvor FDA og EC1935/2004 godkendelser er et krav. Vi producerer og leverer også O-ringe i specialgummi, der er udviklet til at kunne klare mere ekstreme temperaturer.

Ring eller skriv
Vi har altid et stort varelager, så 98 % af alle ordrer leveres til kunderne fra dag til dag. Kontakt vores kundeservice på tlf. 62 62 52 55 eller send en mail  og få hjælp med det samme. Du er også velkommen til at finde yderligere informationer på vores hjemmeside, hvor du blandt andet kan downloade vores katalog over O-ringe.

 

Om Carsten Holm A/S
Virksomheden blev grundlagt af Carsten Holm i 1979.  I dag er den familieejede virksomhed overtaget af anden generation. Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. Virksomheden producerer og markedsfører standard- og specialpakninger til alle grene af dansk og international industri. Virksomheden beskæftiger i dag 50 medarbejdere i Danmark, Sverrige og Kina.

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Salgschef
+45 28 55 54 71 mjl@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.047