23948sdkhjf

DFI-GEISLER anvender BILA Service på 12. år til al vedligehold og nedbrud

| Medlemsnyhed | Indrykket af BILA A/S

BILA Service udlejer kompetencer i fleksibel aftale, der er tilpasset kundens daglige timebehov uanset niveau.

”For os handler det rent grundlæggende om økonomi. Med udlejningen følger ikke bare én mand, men en samlet pakke med viden og kompetencer fra et helt bagland hos BILA Service”, fortæller Jesper Sørensen Production Manager hos DFI-Geisler.

 DFI-GEISLER ønskede en økonomisk holdbar løsning

DFI-GEISLER stod for 12 år siden i en situation, hvor de ønskede at finde en holdbar løsning på virksomhedens løbende vedligehold. Tidligere hånd­terede en række lokale håndværkere på skift alt vedligehold, der løbende opstod:

Production Manager Jesper Sørensen beskriver:

”Økonomien var altafgørende, og det er en stor fordel for os at have et set-up uden vores egen vedligeholdelsesafdeling. Vi har behov for en fast løsning, der er troværdig og økonomisk effektiv” Der er stor pengebinding i at have egen vedligeholdelsesafdeling i for­hold til fx maskiner og reservedele, som der ikke er garanti for, at man får brugt, uddyber Jesper Sørensen.

 Dækker fleksibelt timebehov

Udlejningen dækker over, at en fast medarbejder varetager opgaver hos DFI-GEISLER. Ved udlejningen har én medarbejder hovedansvar for opgaverne hos kunden, så han kan få stor indsigt i kunden og dermed kan bidrage med de rette kompetencer. Med-arbejderen planlægger selv sin hverdag gennem kontakt med fire værkfø­rer, så opgaverne prioriteres efter dagligt behov.

Jesper Sørensen forklarer:

”Har vi kun arbejde til 15 timer en uge, så dækker BILA selv resten. Har vi arbejde til 50 timer ugentlig, så har BILA også ansvar for at fylde hullerne ud. Det er derfor en utrolig fleksibel aftale, hvor vi kun betaler for et nøjagtigt timeantal.”

 Samarbejdet udvikler sig løbende

En konsekvens af de seneste 12 års samarbejde har bl.a. været, at BILA Services medarbejder har fået stor indsigt og forståelse for DFI-GEISLERs forretning. Derigennem har virksom­heden fået en rådgiverfunktion, som benyttes på tværs af organisationen. Det har bl.a. mundet ud i automa­tisering af en limningsproces og investering i tre pladevendere.

Kunden modtager på månedsba­sis en detaljeret og overskuelig faktureringsoversigt. Samtidig evalueres udlejningen årligt, hvor begge parter afvejer det sidste års samarbejde og vilkårene heri.

Økonomisk sparer den her løsning os for usikkerheder ved at have en vedligeholdelsesafdeling og høje indkøbspriser i fx stål og jern, og så har vi fået en masse viden og back-up. BILA Service er altid klar til at hjælpe, uanset om vores faste med­arbejder er ledig, så kommer der en og varetager opgaven.

Jesper Sørensen, Production Manager DFI-GEISLER

DFI-GEISLER er en af Europas førende leverandør af bordplader til køkken, bad og bolig. DFI-Geisler tilbyder bordplader bl.a. i laminat, træ, stål, glas samt beton og har opnået en stærk position på det europæiske marked.

 Læs mere om serviceydelser her: www.bila.dk/service


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BILA A/S

Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Danmark
BILA A/S

Billeder & videoer

DSC_6256

Send til en kollega

0.091