23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kundecase: Messestand til Fadandel

Vi har fornøjelsen af at hjælpe Fadandel med messeudstyr til deres messestande og udstillinger.

Fadandel har en komplet og mobil messestand, som skiller sig ud fra mængden med messedesign af højeste kvalitet. Uanset om du skal bruge enkelte elementer til din messestand eller et komplet setup af messeudstyr kan Expression levere det du har behov for.

“Vi har sammen med Henrik fra Expression fået lavet en messestand, som vi er stolte over at præsentere, når vi er ude og præsentere vores produkter.

Da vi begyndte at tage på messer, havde vi blot et par roll-ups med, men over tiden har vi udvidet til at have mange roll-ups, tre diske, to bagvægge og et stort banner - alt sammen med vores eget udvalgte tryk på.

Vi oplever en professionel og kompetent service hos Expression, og kan kun varmt anbefale andre at tage en snak med Expression om netop jeres behov.

Selv når det “brænder” på for at få leveret messeudstyr, er de hurtige og effektive.“ - Brian Toft, Indehaver af Fadandel.

Uanset om du skal bruge enkelte elementer til din messestand eller et komplet setup af messeudstyr kan Expression levere det du har behov for.

Expression er mere end messeudstyr. Vi er din totalleverandør til alt virksomhedsreklame. Udover messestande, har vi nemlig også udstillingssystemer, reklameartikler, tryksager og storprint. Hos os finder du alt lige fra bannere og skilte til tekstiltryk og bildekoration, som kan sikre, at du, din virksomhed, mærkesag eller budskab bliver set og hørt.

Skal du også på messe og mangler du messeudstyr til din stand eller blot nyt print? Så kontakt Per på pra@expression.nu eller på telefon 20 20 58 80.

Expression ApS
Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35044744
P nummer: 1018282131

Send til en kollega

0.047