23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ryste sammen arrangement for vores praktikanter

Læs mere om én af de mange arrangementer, som vores praktikanter i løbet af det næste halve år kan være en del af. Hvem ved – måske du selv godt gad at være en del af det, eller kender en der burde være?

Tilbage i februar kunne vi atter åbne dørene for en ny flok praktikanter. Denne gang er det 14 unge, der i løbet af det næste halve år skal være en del af vores hverdag herude. Her vil de få et indblik i, hvad det vil sige at arbejde indenfor det felt, som de en dag kan komme til, når de har fået den sidste eksamen i hus.

Udover at have det faglige i højsædet, så har vi også et stærkt fokus på det sociale – for det kan være overvældende, som helt grøn at komme ind i en virksomhed med 900 medarbejdere.

Derfor afholdte vi fornyeligt et ryste sammen arrangement, så de på den måde kan lærer hinanden bedre at kende, dele oplevelser og hygge sig.

Eftermiddagen stod i konkurrencens tegn. Programmet bestod af en masse forskellige lege herunder bordtennis, pool, dart, konge spil, cornhole mm. Praktikanterne dystede både i hold og enkeltvis samt med og mod hinanden, og fik derigennem god mulighed for at se hinanden i en anden kontekst end de plejer. Arrangementet sluttede af lige som den skulle – med et stykke pizza i den ene hånd og en sodavand i den anden.

BEUMER Group A/S
P.O. Pedersens Vej 10
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12655681
P nummer: 1002928671

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047