23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brintindustriens udvikling bliver hjulpet på vej af Teknos

Vi udvikler overfladeløsninger, som kan beskytte brintrørledninger og gøre opbevaring og transport af brint mere sikker og effektiv.

Hos Teknos har vi en lang historie med at arbejde i nogle af de mest regulerede miljøer som for eksempel Nuclear, Oil & Gas og Renewables, hvor kvalitet, funktionalitet og holdbarhed af overfladebehandlingen er nøglekrav til os som leverandør. Brintindustrien adskiller sig ikke, og derfor skaber vi løsninger af høj kvalitet for at opnå sikkerhed og effektivitet af ​​den grønne energiomstilling. Vi investerer i brintsektoren så vores produkter kan opfylde høje krav, også i fremtiden.


Samarbejde fremmer udviklingen af løsninger til energisektoren


Vi gennemførte i 2022  succesfuldt tests i samarbejde med MÜLHEIM PIPECOATINGS GmbH. Tests viste, at overfladebehandling kan øge holdbarheden af ​​brintrørledninger.

Vi fortsætter vores forskning, så vores produkter kan supportere  brintindustrien ved at skabe øget holdbarhed og effektivitet i transporten af brint.
Når vi  samarbejder, finder vi de bedste løsninger!

Vil du vide mere om, hvordan vores løsninger kan fremme effektiviteten af transport af brint i rørledninger, kan du finde det her eller kontakte mig for supplerende information.

Venlig hilsen

Kim Kjeldsen
Account Manager
kim.kjeldsen[@]teknos.com
Tel. +45 20 93 68 67

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320

Send til en kollega

0.078