23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gravlund løfter fitnessbranchen med stærke gummiløsninger

Når fitnessudstyret ikke kan klare mosten, træder Gravlund Industrigummi til og løfter opgaven.

Det kræver sit af materialerne, når der skal bygges muskler i fitnesscentrene. Det har en stor fitnesskæde måttet sande, da de originale gummibuffere til fitnessudstyret blev ved med at gå i stykker og krævede udskiftning.

Efter nærmere undersøgelse stod det lysende klart, at producenten af de originale dele var gået på kompromis med gummikvaliteten, og at den eneste løsning ville være at lave komponenterne selv i en mere slidstærk gummikvalitet.

Valget faldt på NR-SBR, som er en særdeles slidstærk blanding af naturgummi og syntetisk gummi. Det har som forventet givet en markant længere holdbarhed på emnerne ude i fitnesscentrene.

Skal du have en stærk og erfaren medspiller med til dit næste projekt? Kontakt os allerede i dag på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047