23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Duroc Machine Tool på VTM messen 2023

Duroc Machine Tool bakker op om branchen og deltager på VTM summit 2023 i Odense Congress Center d. 25.-28. april. Her står vi klar på stand nr. 3328 til at tage imod og vise dig fremtiden inden for CNC-maskiner, automation og værktøj.

På standen viser vi et bredt udpluk af DN Solutions enormt store maskinprogram, som indeholder tæt på 400 forskellige modeller. Du kan opleve følgende maskin-setup på Duroc Machine Tool standen: 

PUMA TT210SYYB med Mills SYNGERi Premier robotcelle
Gør dig klar til at tage din produktivitet til et helt nyt niveau med PUMA TT210SYYB med robotcelle.
TT2100 fra DN Solutions, er en serie multi-aksede horisontale drejecentre med to modspindler og øvre/nedre revolvere med Y-akse. Maskinens venstre og højre spindel kan bearbejde emner uafhængigt af hinanden som giver effektiv produktivitet. På VTM-23 præsenteres maskinen med Mills SYNERGi Premier robotcelle der inkluderer en Fanuc M20iD 25kg robot, Skuffesystem i 5 lag (300kg/skuffe) og 17” Touch Screen HMI med Synergi Conversational Software.

PUMA SMX2600
Bliv klar til at revolutionere dine bearbejdningsprocesser med PUMA SMX2600 fra DN Solutions.
SMX2600-serien er højproduktive multitask-maskiner, der er meget nemme at betjene. Ved at integrere funktionalitet og mulighederne fra flere maskiner i ét system giver PUMA SMX2600-serien brugerne et maskinsetup, der løser mange forskelligartede opgaver og reducerer bearbejdningstiden og bearbejdningsarbejdet betydeligt.

DNM4500
Oplev maksimal pålidelighed og ydeevne med den nye DNM 4500.
Maskinen giver endnu større pålidelighed og ydeevne end sin forgænger. Designkonceptet for DNM 4500 er høj hastighed, høj stivhed og er egnet til universelle anvendelser. DNM-serien har en lang række standardfunktioner og den har den største bearbejdningsplads i sin klasse. Den er også udstyret med direkte koblet spindel, rulleføringer og termisk fejlkompensation for at give optimal præcision.

H2017 med EasyDesk
Mød Doosan H2017 – en kraftfuld arbejdshest fra Doosan Robotics. Med sine 6 momentsensorer kan Doosan H2017 løfte op til 20 kg vægt og nå en højde på 1700 mm – perfekt til håndtering af tunge emner! Denne cobot er din nøgle til at øge produktiviteten uden at gå på kompromis med sikkerheden.

DVF5000
Træd ind i fremtiden for 5-akset bearbejdning med DVF 5000 fra DN Solutions!
Bygget med brancheførende teknologi, vil denne revolutionerende maskine ændre den måde, du tænker på bearbejdning af komplekse former. Med sin stabile struktur og kompakte footprint er det den ideelle løsning til produktion af små til mellemstore emner med komplekse former. DVF 5000 bringer avanceret teknologi og en automatiseringsklar ramme til dit produktionsanlæg og vil løfte din 5-aksede bearbejdning til et nyt niveau.

LYNX 2100LSY
Gør dig klar til at revolutionere din bearbejdningsproces med Lynx 2100 fra DN Solutions! 
Lynx 2100 er en serie af horisontale drejecentre, der leverer enestående produktivitet, fleksibilitet og pålidelighed – og er førstevalg hos komponentproducenter, der søger en gennemprøvet, hurtig og meget præcis drejeløsning.Lynx 2100’s ydeevne er forbedret af avanceret (højt drejningsmoment) spindelteknologi, hurtig servodrevet revolverindeksering, imponerende hurtige hastigheder og LM-rulleføringer med høj stivhed.

M1013
M1013 fra Doosan Robotics er en kollaborativ robot med topklasse kraftfølsomhed og kollisionsdetektion. Denne robot har en 10 kg nyttelastkapacitet og 1,3 m rækkevidde radius. En alsidig model, der er egnet til mange forskellige arbejdsprocesser.

Herudover fremvises værktøj og tilbehør fra BIG Kaiser, Fraisa, Roemheld, FPT Fast-Mill og Blaser Swisslube.  

Duroc Machine Tool lægger et lag på virkeligheden!
Demo af virtuelle maskiner fra Duroc Machine Tool

På VTM-messen demonstrerer vi, hvordan Augmented Reality (AR) kan forbedre den måde, du oplever et produkt på. Udover de 5 fysiske maskiner vi medbringer på messen, har vi yderligere 10 maskiner med, som kan opleves via Augmented Reality. Kom forbi vores stand 3328 og se vores virtuelle maskindemonstrationer i 1:1-størrelse.

 Vind 4 eksklusive dage med 12-timers race på Nürburgring
Kig forbi stand 3328 og deltag i konkurrencen om en unik oplevelse

Udover maskiner har vi i år en vild konkurrence med, hvor du kan vinde en tur for 2 til Nürburgring 12-timers race! Du vinder 4 overnatninger på hotel Lindner Nürburgring Congress Hotel inkl. morgenmad, adgang til bane og pit, træningskørsler på tæt hold, 12 timers løb og Red Bull F1 opvisning. 

Så kig endelig forbi stand 3328, og smid dit lod i puljen!

Læs mere om messen her

Duroc Machine Tool Danmark
Ribevej 14
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34889074
P nummer: 1000254750

Kontaktperson

CR
Christian Royal
Group Marketing Manager
christian.royal@duroc.com

Send til en kollega

0.046