23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Op til 62% trykluftbesparelse med nyt Air management System

Nu lancerer SMC Air Management System, en smart enhed, der overvåger maskinens drift og sænker eller slukker trykket i produktionspausen.

 Op til 62% af trykluftforbruget kan reduceres, samtidig med at ydeevnen opretholdes, og brugeren modtager alle relevante driftsdata via fieldbusprotokol eller OPC UA, hvilket giver et godt grundlag for tilstandsbaseret vedligeholdelse. Trådløs kommunikation mellem enhederne gør det nemt at installere, skalere op og udvide systemet efter behov.

Air Management System (AMS20-60) registrerer ændringer i flowet af trykluft til en maskine og sænker trykket, når de foruddefinerede kriterier er opfyldt, hvilket resulterer i betydelige trykluftbesparelser. Hvis applikationen tillader det, vil AMS20-60 i næste trin slukke tryklufttilførslen helt, hvilket resulterer i nulforbrug.

Hjertet i AMS20-60 er SMC's tryk-, temperatur- og flowmonitor kombineret med en smart kommunikationshub, der er kompatibel med trådløs teknologi og udstyret med en OPC UA-server. En standbyregulator, enten manuel eller elektropneumatisk, sænker trykket i produktionspauserne, og udluftningsventilen isolerer tryklufttilførslen fuldstændigt, hvis det er muligt. Perioderne for standby og nedlukning kan være relativt korte, for eksempel ved mindre stop, eller lange, såsom i weekender og planlagt nedetid.

"Med Air Management System får vores kunder fuld kontrol over deres luftforbrug og indsamler nemt driftsdata til yderligere analyse. Kunderne ejer selv deres data og beslutter hvordan den skal anvendes, f.eks. til at opbygning af vedligeholdelsesmodeller. For dem, der ønsker at opnå øget digitalisering i deres produktion, er dette et perfekt produkt”, siger Ole Mathiesen, Business Development Manager hos SMC Danmark A/S.

Læs mere om AMS20-60 og find produktet her. 

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Kontaktperson

MM
Maibrit Müller
Digital marketingkoordinator
muller@smcdk.com

Send til en kollega

0.031