23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Besøg Danpres A/S på verdens største industrimesse Hannover Messen 2016

Snart, den 25. april 2016 åbner Hannover Messen/Industriel Supply 2016 - Danpres A/S er blandt udstillerne.

For Danpres A/S, en af spydspidserne indenfor pladebearbejdning er Hannover Messen/Industriel Supply, det optimale udstillingsvindue for såvel vor eksportstrategi som for vort hjemmemarked – et sted hvor vi, gennem adskillige år har mødt og møder mange af vore kunder, såvel kendte som nye, danske som udenlandske. Danpres A/S er, som tidligere år, at finde i Hal 5 stand E15 på den danske fællesstand, blandt de i dag 28 danske udstillere.
Det er netop gennem interaktion med kunderne, ikke mindst i dette internationale forum, der giver inspiration og ideer til de innovative og teknisk komplekse løsninger. Vi nyder de konstante udfordringer, vi stilles overfor, og imødekommer disse med investering i løbende uddannelse af vort dygtige personale, implementering af nyeste produktionsteknologi og viden om, hvad der rører sig på materiale siden.
Besøg os på messen og hør om vores seneste investering, som giver os helt nye og unikke muligheder. Danpres A/S er én blandt yderst få, som har og behersker denne teknologi. En teknologi, som giver store konkurrencemæssige fordele for os og for vore kunder indenfor specielt dybtrukne og pressede komponenter.
Vort issue er ved ”sammenkog” af vore kunders viden og erfaring med vores know how og kompetencer at skabe konkurrencekraft for vore kunder.
Danpres A/S´ kundekreds ligger indenfor en bred vifte af brancher, såsom procesindustrien, hvidevarebranchen, pumpe industrien, karosseridele til forskelligartede køretøjer, gaffeltrucks, minigravere mv., den industrielle sanitære og hygiejne branchen, heating branchen mm. Se mere på vor hjemmeside Danpres.dk
På gensyn i Hannover den 25. til 29.april 2016 hal 5 stand E15 – vi glæder os til at møde jer.

DANPRES A/S
Mosegårdsvej 4
8670 Låsby
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19527247
P nummer: 1003857225

Send til en kollega

0.047