23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Elektrisk pumpe i stedet for injektor til vakuumautomation

Trykluft er grundlaget for vellykket automatisering. Trykluft kan bruges på mange måder og kombinerer hastighed, effekt og lav vægt, men omkostningerne til at genere trykluft er høje.

Elektriske vakuumgeneratorer er ikke noget nyt. Elektriske pumper bruges i dag i automatiseret og manuel håndtering, når der kræves høje flowhastigheder. Disse pumper er dog for store og for tunge til brug på en robotarm. Løsningen er rent elektriske vakuumgeneratorer, der er så kompakte, at de også kan monteres direkte på robotarmen. 

Den nye ECBPMi cobot-pumpe fra Schmalz er designet til at håndtere små lufttætte komponenter og dermed ideel til cobots og letvægtsrobotter. Det at de ikke kræver trykluft betyder, at de også kan bruges på autonome transportkøretøjer.

Hvis den luftløse fabrik skulle komme på et tidspunkt, bliver producenter af pneumatiske komponenter og håndteringsteknologi nødt til at levere alternative produkter, der fungerer rent elektrisk. Derfor har Schmalz nu udviklet den elektriske vakuumgenerator GCPi.  Den er større end Cobot-pumpen og slutter sig til de nye elektriske vakuumgeneratorer i den eksisterende portefølje. Med GCPi bryder Schmalz op fra den tidligere standard for montering af vakuumgeneratoren direkte på robotarmen. I stedet monterer brugeren den kraftige GCPi på robotbasen, så den kan forsyne flere sugekopper på robotgriberen derfra. 

For yderligere information kontakt produktchef Flemming P Jørgensen på telefon 20850852 eller mail fpj@robotech.dk

 

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Flemming P Jørgensen
Produktchef
+45 20850852 fpj@robotech.dk

Send til en kollega

0.063