23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fejlfinding af lækage i hydrauliske og pneumatiske systemer

Er du bekendt med lækage i hydrauliske og pneumatiske systemer i det maritime erhverv? Hymatik har udgivet årets andet blogindlæg, som dykker ind i korrekt fejlfinding og reparation af lækager.

En lækage i et hydraulisk eller pneumatisk system i det maritime erhverv, kan opstå ud fra mange faktorer og forårsage store problemer på bl.a. boreplatforme og skibe. Får man en lækage, er det med at få løst problemet hurtigst muligt, da det kan være skyld i total driftstop og bl.a. være med til at ødelægge omkringliggende dyre systemer. Kender man ikke til korrekt fejlfinding af lækager i systemer, kan det få fatale konsekvenser for både systemet men også for medarbejdere, hvis man ikke benytter korrekt sikkerhedsprocedure.

Vi har lavet en serie af blogindlæg på seks artikler der udkommer hver måned. I vores første blogindlæg har vi skrevet om korrekt fejlfinding af lækage i hydrauliske og pneumatiske systemer og de næste fem vil uddybe hvordan man reparerer disse lækager. Du kan læse vores artikel her

Hymatik ApS
Hvidkærvej 27A
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38216775
P nummer: 1021964537

Kontaktperson

SHN
Sanne Halkjær Nielsen
Salg/Marketing
+45 81405883 shn@hymatik.com

Send til en kollega

0.063