23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny sugekop for poser fremstillet af tynde folier

Den nye PSPF-sugekop er særdeles velegnet til poser der har tendens til at rynke under orientering

Når poser lavet af tynd film fyldes med væsker, bliver de krøllede. For at sikre sikker og hurtig håndtering kombinerer Schmalz vakuumteknik to materialer med meget forskellige egenskaber i sin nye bælgsugekop PSPF. Tætningslæben er særlig blød og tilpasningsdygtig, mens bælgen er forstærket. Begge komponenter er fast forbundet med hinanden og kan dermed tætne optimalt og samtidig følge dynamikken i særligt hurtige pakkeprocesser. Dette gør det muligt, at gribe flydende, faste eller pulverfyldte poser og pakker med delta-robotter, casepacker og pick & place robotter også selvom posen har et lavt fyldningsniveau.

Den store indvendige diameter på sugekoppen giver et stort flow og bælgens 3,5 folder kompenserer for højdeforskelle. Det betyder en høj holdekraft og dermed i kombination med tætningslæben - et sikkert hold under hurtige cyklusser. Den nye PSPF bælgsugekop er lavet af FDA-kompatibel silikone og er velegnet til kontakt med fødevarer. Den fås i størrelserne 33, 43 og 53mm.

 Vil du vide mere om PFSP-sugekoppen eller måske teste den til din applikation så kontakt vores Produktchef Flemming P Jørgensen på 20850852 eller mail fpj@robotech.dk.

 

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Flemming P Jørgensen
Produktchef
+45 20850852 fpj@robotech.dk

Send til en kollega

0.047