23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny generation af Resi9-tavlekomponenter

Opgraderede og mere kompakte komponenter sparer plads i el-tavlen og gør det nemt at leve op til kravet om ekstra beskyttelse, når installationen skal udvides for at følge med tiden

Flere og flere boligejere investerer i varmepumper og solceller, mens stadigt flere bilejere skifter benzinbilen ud med en elektrisk og skal have en ladestander hjemme ved boligen.

Det stiller flere krav til boligens el-tavle. For når installationen bliver udvidet med en solcelleinverter, en EV-ladestander eller en varmepumpe, skal de have deres egen gruppe med separat beskyttelse i tavlen.

Derfor opgraderer Schneider Electric nu sortimentet i Resi9-serien med en ny serie produkter, der sparer plads i el-tavlen, letter arbejdet for fagmanden og giver designmæssige fordele til slutkunderne.

Serien har navnet Resi9 XP og erstatter Resi9 XB-serien. Den består af cirka 20 nye komponenter: Automatsikringer, kombiafbrydere, fejlstrømsafbrydere og sløjfeskinner.

"Med ResiXP får både fagfolk og slutkunder nye fordele, fordi man sparer plads i el-tavlen og kan organisere de enkelte komponenter mere fleksibelt," siger Thomas Kvist, produktchef for Resi9 i Schneider Electric Danmark.

Ekstra kompakte automatsikringer - nye sløjfeskinner

Han uddyber:

"En af de vigtige ændringer ved Resi9 XP, er automatsikringerne er blevet ekstra kompakte. Faktisk er deres bredde nu halveret fra 36 til 18 mm, så der er tale om en markant pladsbesparelse i tavlen," siger han.

Også de nye sløjfeskinner gør en stor forskel. Takket være det nye design er det nu muligt at montere automatskringer og fejlstrømsafbryder på samme række i den orden, der passer bedst:

"Det betyder, at monteringen bliver mere effektiv, så installatøren, elektrikeren og tavlebyggeren sparer kostbar arbejdstid," siger Thomas Kvist.

Undgå en ekstra el-tavle
Også slutkunden opnår en betydelig fordel med Resi9 XP. Fordi de nye tavlekomponenter optager mindre plads og samtidig kan organiseres mere fleksibelt, kan kunden i mange tilfælde undgå at skulle have monteret en ekstra el-tavle ved siden af den oprindelige - også selv om installationen vokser.

I forlængelse af opgraderingen af Resi9-sortimentet lancerer Schneider Electric snart en serie nye, færdigmonterede Resi9-boligtavler: Resi9 XP PW (PW=Pre-Wired). De skiller sig ud ved at have mere plads i dybden, skrueløs PE-terminalblok (og plads til yderligere én blok), og aftagelig DIN-skinne.

Intelligent og energieffektivt - kompatibelt med Wiser™ smart home system.

Resi9 XP, og de kommende færdigmonterede tavler Resi9 XP PW er Schneider Electrics komplette sortiment af tavlekomponenter og færdigmonterede standardtavler, som er udviklet specielt til boliger.
Sortimentet er derfor også fuldt kompatibelt med Schneider Electrics smart home-system, Wiser, som gør el-installationen intelligent, og dermed også kan være med til at gøre boligen mere energieffektiv. Via de nye Resi9 PowerTags, som sættes på udvalgte grupper i tavlen, kan kunden via Wiser-app’en nemt styre og overvåge energiforbruget på de enheder, der måles på. På den måde har boligejere og lejere gode muligheder for at sænke forbruget – til glæde for både klimaet og pengepungen.

Hensyn til klima og miljø – og med en komplet miljødokumentation
I Schneider Electrics abejdes der målrettet med at mindske miljø- og klimabelastningen – ikke kun i forhold til anvendelsen af deres produkter og løsninger, men også i selve udviklingen og produktionen af dem. Dette er der naturligvis også fokus på med hensyn til ResiXP-serien. At flere af de nye tavlekomponenter er blevet 50% mindre har den åbenlyse sidegevinst, at der kræves færre materialer i fremstillingen og mindre emballage. Der er heller ikke anvendt plastik i emballagen, som desuden er lavet i ubleget pap og med en høj andel af genbrug.

ResiXP overholder naturligvis alle gældende lovkrav og relevante standarder, og deruodver er der udarbejdet en komplet miljødokumentation for hvert produkt, med bl.a. produktets miljøprofil (PEP - Product Environmental Profile) og livscyklusanalyse. Denne dokumentation er tilgængelig på hhv. Schneider Electrics hjemmeside og i SE-app’en.

Se alle Resi9 XP-nyhederne her: https://www.lk.dk/professionel/nyheder/resi9-xp-tavlekomponenter/

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.048