23948sdkhjf
Del siden
Annonce

30 års jubilæum hos BarkerBille

Flemming Bille har i 30 år stået i spidsen for salg og udvikling af industriventilatorer

Flemming Bille, direktør for ventilatorvirksomheden BarkerBille A/S, der har hovedkontor i Ballerup, kunne i går, den 1. marts 2023, fejre 30-års jubilæum.

”Flemming har i sine knap 30 år som direktør formået at lede virksomheden på proaktiv og energisk vis. Med sin passion for produkt- og forretningsudvikling og evne til at skabe positive, langvarige kunderelationer har han været med til at skabe gode resultater og lede virksomheden i den rigtige retning,” udtaler K. Preben Hansen, som er en del af virksomhedens ejerkreds.

”Flemming har øje for tidens tendenser og er ikke bange for at igangsætte nye tiltag og udvikling for at sikre, at virksomheden står godt rustet til de fremtidige udfordringer. Hans drivkraft er en inspiration for resten af organisationen.”

Fra lille familievirksomhed til international spiller
Efter at have færdiggjort sin uddannelse som maskiningeniør startede Flemming i 1993 hos B. Bille A/S i Farum – en virksomhed, som blev grundlagt i 1964 af hans far, Bent Bille. Virksomheden udviklede sig hurtigt til at beskæftige sig med design af industriventilatorer.

I 1995 besluttede Bent Bille at overgive ledelsen af firmaet til sin søn, og i de følgende 10 år var Flemming drivkraften bag redesignet af alle ventilatormodellerne og udviklingen af en ny serie ved brug af 3D-teknolgi.

I 2015 greb Flemming muligheden for at sælge B. Bille til den jyske virksomhed Moldow A/S for sammen at ekspandere. Efter salget blev B. Bille, Barker Jørgensens Maskinfabrik og Moldows ventilatorafdeling fusioneret for at skabe én stærk ventilatorvirksomhed med stort potentiale for international vækst og ekspansion.

Flemming blev i den forbindelse ansat som direktør for den samlede virksomhed, som også omfatter en afdeling i Kina. BarkerBille Fans Manufacturing Ningbo, som den kinesisk afdeling hedder, leverer ventilatorer til hele Asien og Stillehavsområdet.

BarkerBille A/S
Borupvang 1A
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27249698
P nummer: 1009980241

Kontaktperson

Flemming Bille
General Manager
fb@barkerbille.com

Send til en kollega

0.047