23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skræddersyede gummiløsninger til medico-industrien

Materialevalg, farve og finish leveres nøjagtigt efter kundens behov, når Gravlund Industrigummi støber solide gummiløsninger.

En kunde i medicinalindustrien ønskede at igangsætte en masseproduktion af håndtag til et værktøj. Som ved alle projekter blev der efter en konstruktiv dialog udviklet en støbeform til projektet, og efter godkendt udfaldsprøve kunne kunden afgive en indledende ordre på 1000 emner.

Det gængse materiale til medicoindustrien er silikone, da den har let ved at leve op til sundhedsindustriens høje standarder og krav til ensartethed og modstandsdygtighed. Samtidig er silikone velegnet til indfarvning i eksempelvis RAL-farver, hvilket også var et ønske fra kunden.

De færdige emner er sendt afsted og taget i brug hos kunden i Storbrittanien.

Mangler du en kompetent samarbejdspartner med over 70 års erfaring med gummiproduktion? Gravlund Industrigummi producerer alle emner på gummifabrikken i Ballerup og samarbejder med de bedste europæiske gummileverandører.

Kontakt os på telefon 44669830 eller send en mail på info@gravlund.dk – så står vi klar til at hjælpe dig.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.031