23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PRODUKTNYHED: Rustfri stålslange - hos Lauritz Andersen & Co

Er du på udkig efter en rustfri stålslange/ PTFE?

Så har vi den nu på lager her hos Lauritz Andersen & Co. ApS i Odense. Den, du ser på billedet, er str. ¾”. Den kan monteres med forskellige hydraulikfittings og kan laves i diverse størrelser efter dit ønske.
 
Slangen kan fx anvendes steder med høj varme, til gasarter, benzin m.v. – stort set til alt, der foregår ved høje temperaturer og med aggressive væsker.
 
Kontakt os gerne for mere info. Frank (på billedet) ved så godt som alt, hvad der er værd at vide om hydraulikslanger og -fittings!
 
Kort om vores hydraulikafdeling:
Vi stiler efter at være en one-stop-shop for vores industri- og servicevirksomhedskunder i relation til tekniske produkter og løsninger. Derfor besluttede vi sidste sommer at åbne en hydraulikafdeling, hvor vi tilbyder påpresning af fittings på hydraulikslanger. Dét giver dig som kunde en god fleksibilitet – for dels tilbyder vi et bredt spektrum af produkter, som du måske i forvejen handler hos os, dels kan du nu komme ind og med det samme få den slange og præcis den fitting, der er behov for påpresning af, så du kan komme videre med arbejdet.
 
Nu også ’rullende’ hydraulikafdeling!
Som noget helt nyt tilbyder vi i samarbejde med CB Maskinservice nu også hydraulikslanger og påpresning af fittings ude på DIN adresse – eller hvor du måtte ønske opgaven løst. Kontakt i givet fald CB Maskinservice direkte på tlf. 65 33 17 08.

Lauritz Andersen & Co. ApS
Ove Gjeddes Vej 31
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18960095
P nummer: 1000783122

Kontaktperson

MB
Mungongo Bernardo
Salgskoordinator
mb@lauritzandersen.dk

Send til en kollega

0.032