23948sdkhjf
Del siden
Annonce

S1500 Folievikler leveret til en af vores store kunder

REO-PACK har netop leveret en S1500 folievikler til en af vores store kunder i udlandet. Her skal den hjælpe i End Of Line delen af produktionen, og vikle om de palleteret varer

Konstruktion

S1500 ISS er en svingarmsvikler, hvor pallen står stille under folieviklingen. Maskinen består af en 4-benet profilrørs ramme i stål, som kan tilpasses forskellige godstyper. Konstruktion gør den let at integrere i eksisterende og nye linjer.

Svingarmen er monteret i et tandkrans kugleleje, som sikrer støjsvag kørsel, og drives af et vedligeholdelsesfrit drivhjul i kunststof. Drevet reguleres af en frekvensomformer, som sikrer soft start/stop samt mulighed for varierende hastighed på selve svingarmen.

Folievikling

Alle motorer er frekvensstyret, hvilket giver fuld justeringsfrihed over alle maskinens bevægelser og viklinger. På den måde opnås de bedste betingelser for folieforbrug og pallens stabilitet uanset godsets egenskaber, da man ikke er begrænset af forudbestemte eller faste indstillinger.

Bæredygtig emballering med 40-60% mindre plastforbrug

  • Håndterer markedets tyndeste folie på 10 μ
  • Strækker folien op til 400% i de individuelle viklefaser
  • Drift effektiv med op til 70 paller/time
  • Dansk håndværk og design sikrer markedets laveste TCO
  • Nedbringer tunge arbejdsgange med brugervenlig og fleksibel styring
  • 24/7 support fra servicecenter

Denne S1500 vikler, som skal ud til en af vores store kunder i udlandet, er tilpasset i sin konstruktion på den måde, at den er dimensioneret netop til kundens bygningslayout, kapacitetsbehov og placering i forhold til tilstødende anlæg.

Vi laver folievikleren, så den passer bedst mulig ind i din produktion.

Kontakt os på tlf. +45 9858 4100 eller se mere om vores løsninger HER

Reo-Pack A/S
Kongsdal Havn 4
9550 Mariager
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12973292
P nummer: 1000477571

Send til en kollega

0.032