23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal dit næste emne fræses hos os?

Bearbejdning af diverse emner på vores 5-akset CNC fræser

Som håndarbejde fremstiller vi modeller og emner i træ, flamingo, glasfiber og komposit til f.eks. møbelfabrikanter og designere samt til arkitekter og skulptører. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af emner, hvor vi har serviceret både møbelindustrien og arkitekter. Vi er en utrolig alsidig virksomhed, der henvender sig til stort set alle former for virksomheder ligegyldigt branche.

Vores løsninger udarbejdes igennem traditionelt håndværk og vores CNC-fræsere. Det betyder, at det kun er fantasien, der sætter grænser, når vi som modelsnedkere skal udføre en opgave for dig og din virksomhed. 

Vores kunder tæller bl.a. støberier, møbelfabrikanter, designere, arkitekter og skulptører, men vi kan levere håndværk til alle typer virksomheder og med mange forskellige formål. Derfor leverer vi alt fra enkelstyk, til større ordrer og også gerne specialopgaver. Hvis behovet er der, leverer vi desuden også gerne vores fræseprogrammer “ud af huset”.

Dette muliggør et bredt udbud af løsninger, hvor vores CNC-fræsere kan udarbejde alt fra møbler i træ og emner i glasfiber til plastmodeller via plaststøbning og plastbearbejdning. Det giver uendelige muligheder, når det kommer til design og funktionalitet for dig som kunde.

 Vi kan både arbejde direkte efter jeres CAD/CAM-tegninger, men samarbejder også gerne med jer for at opnå det mest optimale design og funktioner, hvilket giver jer det bedst mulige resultat. Hvad end i vælger, så er vi med til at give jer den mest effektive udvikling af produktet.

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål, og vi yder gerne rådgivning i forhold til selve produktudviklingen. Vi har efterhånden hjulpet en række af forskellige virksomheder med prototype- og modelfremstilling, og vi kan med sikkerhed også hjælpe dig.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Vestjysk Modelsnedkeri ApS
Isefjordsvej 5
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15233044
P nummer: 1000885365

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062