23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skridsikring til arbejdspladser

Frost og sne har gjort sit indtog i Danmark, det betyder glatte overfalder på arbejdspladser. Et velkendt problem med mange løsninger.

Vinteren er over os, og med den det kendte problem om hvordan man undgår at glide rundt på ramper og andre overfalder. Der findes et hav af løsninger til at gøre overflader mindre glatte, uanset om det er i svømmehallen eller i produktionsområder. Men hvad gør man når overfladen ”stiger”, som det sker med sne, is og mudder? Mange typer skridsikring hæver sig kun ganske lidt over overfalden eksempelvis belægninger eller tape, så de hurtigt bliver dækket til udendørs på eksempelvis byggepladser.

Erfaring baner vejen

I de seneste år har vi set en kraftig stigning i brugen af strækmetal som skridsikring på alt fra moler til ramper til stilladser. Det praktiske ved strækmetal i forhold til mange andre typer skridsikring er, det leveres i ruller á 10 meter, der blot lægges hvor man ønsker det og rulles ud. Om nødvendigt kan der skæres nogle meter af med en vinkelsliber eller pladesaks. Det betyder også, at når opgaven er slut eller det skal bruges andre steder, kan det blot rulles sammen og tages med.

Strækmetal den oplagte løsning

Strækmetal er særdeles velegnet som skridsikring på arbejdspladser, fordi konstruktionen af maskerne får dem til at hæve sig over overfladen, så skidt og vand kan passere under ”forhøjningerne”. Desuden giver konstruktionen en høj styrke i alle samlingerne, så det kan håndtere gående eller mindre køretøjer.

Se mere om strækmetal som skridsikring på vores hjemmeside, eller kontakt os for et tilbud på dit projekt på wct@wct.dk eller 76 12 33 66.

WestCoast® Technique
Forum Kirkevej 26
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14735348
P nummer: 1000795003

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063