23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Salgschef hos AAG

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere AAG’s nye salgschef, Jesper Hønning. Jesper har en baggrund som akademiøkonom i salg og har gennem de sidste 21 år beskæftiget sig med salg og ledelse, senest som Salgschef hos PRO TEC Vinduer i Holstebro.

AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S har i de senere år realiseret en ekspansiv udvikling, og det er ejernes målsætning at denne udvikling skal fortsætte via yderligere ekspansion i afsætningen i DK og på de nære eksportmarkeder. Jesper er manden som skal bringe AAG’s salgsorganisation til nye højder, og gå forrest i udviklingen med en klar målsætning om øget vækst. Han bliver ansvarlig for salgsafdelingen og den samlede salgsindsats, og skal, sammen med den øvrige salgsorga-nisation, sætte fokus på at realisere den vedtagne salgsstrategi – herunder at sikre salgsindsatsen altid er professionel, kompetent og fokuseret på at give kunderne størst mulig værdi og den absolut bedste service.

Jesper er startet hos AAG den 1. april 2016 og kan fremadrettet kontaktes på telefon 2330 4020 eller pr. mail jh@aag-gummi.dk.

Vi håber, at både kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere vil tage rigtig godt imod ham.

AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S
Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87136213
P nummer: 1002765093

Send til en kollega

0.031