23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En kort, en lang – 2 nye lynhurtige 3D kameraer

SICK A/S lancerer nu to nye 3D streaming-kameraer, en kort model til inspektion af små emner med høje krav til målenøjagtighed og en lang model til inspektion af større objekter eksempelvis europaller.

Kameraerne leveres fabrikskalibreret i en komplet løsning med markedets hurtigste CCD chip, og linje laser i ét hus - derfor er idriftsættelsen let. Den korte Ruler3008 har et garanteret synsfelt på 70x30 mm og er beregnet til mindre objekter, hvor der er krav til en høj målenøjagtighed, mens den lange Ruler3120 har garanteret synsfelt på 1200x345mm, som er velegnet til at inspicere større objekter som eksempelvis europapaller.

Et Rulerkamera er et high-end produkt med uovertrufne målehastighed, der leverer 3D data med billedhastigheder på op til svimlende 46KHz og måleværdier helt ned til 8 µm i højden. Det er hurtigt og leverer høj måle- og billedkvalitet og derfor er Ruler velegnet til industriens mest krævende udfordringer. 

3D billeder opbygges ved at bevæge emnet forbi under sensoren, og dermed opbygge en såkaldt 3D punktsky. CCD-sensoren er specielt designet af SICK til at udregne 3D data på selve chippen som CCD’en sidder på, hvilket giver 3D billedhastighed på helt op til 46KHz. Dette er en smart måde at opnå en meget høj framerate, hvor den efterfølgende PC platform således ikke skal belastes med at lave disse kalkulationer, og i stedet blot skal bruge ressourcer på at løse selve applikationen med de færdige 3D data fra Ruler3000.

ROCC Teknologien (Rapid On Chip Calculation) er ikke ny hos SICK, men lånt fra serien Ranger3, som tidligere blev kåret som hurtigste 3D kamera på markedet i sin klasse. Ranger3 er til anvendelse, hvor man selv vil lave sin 3D geometri med ekstern laser, og giver god mening til specialopgaver.

Med Ruler3000 har SICK lavet det tunge arbejde med at indstille laseren i forhold til optikken, og dermed sparet den krævende opgave med via software at skulle kalibrere 3D data, da dette er klaret fra fabrikken ved at fiksere kamera og laser i samme hus. Det aflaster således den efterfølgende PC yderligere, at der sendes kalibrerede real world data.

 3D måleteknikken samt den høje CCD opløsning anvendt i Ruler3000 serien, gør det muligt at måle med meget stor præcision og er testet i opgaver, hvor den kan foretager højdemåling med 8um (8 tusindedele millimeter) nøjagtighed. CCD’en er tillige 7 gange mere lysfølsom, hvilket giver den fordel, at der kan måles stort set på alle overflader i alle farvenuancer, og stadig holde laseren i en øjensikker laserklasse.

 

Mere Information

Ring: 4582 6400 

-> Læs mere om Ruler3000
 
Skriv til: teknik@sick.dk
 

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.047