23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan opnår du den bedste SCADA brugeroplevelse

Den Alsiske automationsvirksomhed Daniit har sammensat et team af eksperter, for at komme frem med en SCADA løsning der er optimal for brugerne og som tager udgangspunkt i de seneste standarder.

Hvordan kan du optimere din SCADA og få den bedste brugeroplevelse?
Korrekt - ved at involvere brugerne

Den Alsiske automationsvirksomhed Daniit har sammensat et team af eksperter, for at komme frem med en SCADA løsning der er optimal for brugerne og som tager udgangspunkt i de seneste standarder.
Erik Berg, som er udviklingschef hos Daniit, er matchet op med User Experience Designer (UX) Anna-Birgitte Ingvartsen for at udvikle en endnu bedre SCADA-Løsning.

Øget fokus på brugerfladen

Anna-Birgitte har de sidste par måneder gennemført adskillige interviews med Daniit´s eksisterende kunder i forbindelse med udvikling af en ny SCADA-løsning. Baggrunden for disse interview er at opnå en forståelse af, hvordan SCADA-løsningen kan støtte operatørerne i deres travle og komplekse hverdag.

"Det er vigtigt at forstå brugernes oplevelse med den eksisterende platform, for at finde en endnu bedre løsning for fremtiden” fortæller Anna-Birgitte.

Erik Berg, udviklingschef, ansvarlig for SCADA udviklingen, tilføjer:
"Vi vil skabe en intuitiv, enkel og nem grænsefladeplatform med få klik efter de nye ISA 101-standarder"
Vi ser frem til at introducere vores nye SCADA, baseret på ISA 101 standarden og input fra vores brugere – Daniit A/S.

Information

Erik har arbejdet med Daniit´s platform siden 1999, og Anna Birgitte har arbejdet med user experience siden begyndelse af 2000.

SCADA er en forkortelse af Supervisory Control And Data Acquisition og betyder ”Overvågning, kontrol samt dataindsamling”.
Systemet overvåger enheder som sensorer, ventiler, pumper og motorer og giver et overblik over hændelser på anlægget eller fabrikken

 

Daniit A/S - Part of Init
Jyllandsgade 42
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37237310
P nummer: 1001721424

Kontaktperson

DP
Doris Petersen
Marketingkoordinator
dpe@daniit.com

Send til en kollega

0.047