23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tag med på Interpack - verdens førende messe i emballage

Vil du vise dine innovative emballageløsninger frem for mulige kunder og samarbejdspartnere fra hele verden? Og er du klar til at lade dig inspirere af fremtidens trends? Så tag med på verdens førende messe indenfor emballage i fødevareindustrien.

Interpack er verdens største messe med fokus på emballage i fødevareindustrien – både mad og drikke. Her mødes virksomheder fra hele verden og præsenterer innovative emballageløsninger.

Interpack løber af stablen 4-10. maj, 2023 i Düsseldorf , og er en messe, du ikke vil gå glip af som virksomhed, hvis du arbejder med emballage i alle afskygninger, både materialer hertil, men også emballeringsmaskiner og alt teknologisk procesudstyr til fødevarer. En af tendenserne vi ser i fødevareindustrien er, at forbrugerne foretrækker mindre portioner, nedbrydeligt biomateriale eller slet ingen emballage, og det stiller krav til virksomhedernes udvikling i emballering.

Hvorfor skal jeg deltage på messen?
Du vil møde mange internationale beslutningstagere, som er på Interpack for at præsentere innovative emballageløsninger og diskutere trends i industrien. Du vil have mulighed for at møde mulige samarbejdspartnere, som er på udkig efter nye tekniske løsninger og selv blive opdateret på nye trends i industrien. I 2017 havde messen besøg af 170.899 fra 169 lande og 2.866 udstillere fra 55 lande. 63% af de besøgende var beslutningstagere og 96% af alle udstillere anbefalede messen.

Pavilion of Denmark
Danish Export Association står for den danske fællestand på Interpack og sørger for en god placering og blikfang. Der er et godt sammenhold mellem de danske virksomheder, som udstiller sammen på Pavilion of Denmark, og her hjælper man hinanden. ”I stedet for at stå alene i et hjørne af messehallen, bliver du del af et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden. Hvis man lige kender nogle, som er potentiel kunde for én af de andre udstillere på Pavilion of Denmark, så går man med over og hjælper med at etablere kontakt,” siger Jens Michael Carstensen, som er CEO i Videometer. Du kan læse mere om, hvordan det er at udstille på Pavilion of Denmark  her.

Info og tilmelding
Klik her for at læse mere om den danske fællesstand på Interpack, samt se priser og hvordan du tilmelder din virksomhed.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Sandra Ladefoged, Project Consultant, tlf. 2478 1292 / sal@danishexport.dk
Mia Lundkvist Bach, Member Relations Coordinator, tlf. 31150367 / mlb@danishexport.dk

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047