23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Edge-Team introducerer CONFIQ - styrk dit digitale salg

Edge-Teams nye forretningsområde, CONFIQ, har til formål at sætte virksomheder i stand til at præsentere sin portefølje af produkter online eller lade kunderne komme på en guidet salgsrejse, hvor de får mulighed for at konfigurere deres eget produkt.

Edge-Team udvider sin forretning. CONFIQ er navnet på det nye forretningsområde, som fokuserer på at styrke virksomheders digitale salg.

De fleste har oplevet at skulle konfigurere et produkt for en kunde, hvor kunden til præsentationen stiller nye krav til designet.  Det tager tid, og der bliver brugt unødvendigt mange kræfter på at rette til. Vi har udarbejdet en e-guide med gode råd til digitalisering af forretningen. Download den her.

Med flere års erfaring inden for digitalisering og konkrete digitale løsninger står CONFIQ klar til at supportere virksomheder i alle størrelser, og der bliver kigget på det personlige behov. Læs mere om, hvem CONFIQ-teamet er.

Er der for eksempel brug for hjælp til praktisk implementering af salgskonfigurator, eller er der behov for gode råd til at komme videre i digitaliseringsprocessen?

 

Ønsker du også en værdiskabende salgskonfigurator i 3D?

Her kommer CONFIQ ind og hjælper til. Med udgangspunkt i DriveWorks-teknologien sørger teknologien for en fuld automatisering af alle bagvedliggende processer såsom fx SOLIDWORKS. På denne måde sparer virksomheden tid på produktdesignet.

Derudover giver CONFIQ muligheden for at inkorporere et standardprodukt på virksomhedens hjemmeside, hvor kunden sættes i stand til at tilpasse produktet præcis, som vedkommende ønsker det - hvad enten det er størrelsen, farverne eller materialevalget.

Når kunden tilpasser sit personlige produkt, kan kunden hele tiden følge med i den beregnet pris, som er klar til download umiddelbart efter den færdige konfiguration. Dermed behøver virksomheden ikke at skulle finde yderligere medarbejderressourcer - nemt og effektivt.

 

CONFIQs teknologi er altså i høj grad med til at øge kundeoplevelsen på hjemmesiden, og optimerer interne og eksterne processer, hvilket sætter salgsteamet i en fordelagtig position til at fokusere på at maksimere det digitale salg.

 

Læs mere om CONFIQ og hvilke løsninger, vi tilbyder.

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

Tobias Færch Kristensen
tfk@edge-team.com

Send til en kollega

0.047