23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jubilæum Dahlitech: 20 år som selvstændig

For 20 år siden skiftede Søren Dahl Larsen jobbet som værkfører ud med et liv som selvstændig. Det var en god beslutning og dermed var det der idag er kendt som Dahlitech A/S en realitet.

Lokalerne er skiftet ud og udvidet over de 20 år, det samme er firmanavnet, men fokus er stadig det samme. Kvalitet til rette tid. Dette mål har holdt, og derved kan Sørens første kunde stadig findes som fast kunde på fabrikken. 

Dahlitech A/S holder i dag til på Kertemindevej i Vorup ved Randers, fabrikken tæller 28 medarbejdere som nyder godt af Sørens fokus på innovation, fællesskab og omstilling. 

I dag tæller Dahlitechs kartotek over faste kunder, hvoraf nogle er meget store, cirka 50, som findes inden for en lang række brancher som eksempelvis vindmølleindustrien, olie- og gasindustrien, maskinopbyggere, producenter af logistik-systemer samt landbruget. Kunderne er udelukkende danske, og de fleste er industrikunder, men Dahlitech leverer også stålkonstruktioner til byggebranchen.

Igennem de sidste par år er en del maskiner udskiftet bl.a. laserskærer, kantpresser og trucks, dette for både at optimere produktionen, men også med tanke på grøn omstilling. Det sidste er en process fabrikken og Søren tager seriøst for fremtidens industri. Derfor er der også hentet eksperthjælp ind i virksomheden for også i fremtiden at kunne imødekomme kundernes forventninger, samt være med til at påvirke det samlede klimaaftryk i en positiv retning.

For Søren er fremtiden netop også vigtig, når han kontinuerligt tager lærlinge ind i virksomheden, ofte vil disse kunne fortsætte efter endt læretid. Også erhvervspraktikanter, helt ned til 8. klasse, får lov til at snuse til faget, med en uge på rundtur i produktionen, hvor de selv skal være med fra ide til tegning, produktion og færdigt produkt.

Jubilæet markeres selvfølgelig på dagen, hvor hele fabrikken er inviteret på frokost ude af huset og om et par uger er der firmatur på Go-Kart banen.

 

 

Dahlitech A/S
Kertemindevej 48
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32777597
P nummer: 1015875395

Kontaktperson

SDL
Søren Dahl Larsen
Direktør
+45 87101623 sdl@dahlitech.dk

Send til en kollega

0.048