23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kyocera Unimerco sammenligner løsninger til Spånligaen 2022

Når Spånligaen afvikles over 3 septemberdage i Herning, er Kyocera Unimerco klar til at vise de nyeste og mest effektive produkter og teknologier til spåntagning i metalindustrien.

I samarbejde med en række virksomheder giver Kyocera Unimerco den gas under årets Spånliga, og ser frem til at præsentere flere imponerende værktøjs-demonstrationer inden for boring og fræsning fra den 6. – 8. september.

På CNC Force’s Qaser MV214 bearbejdningscenter vises forskellen på at montere det samme knivhoved på en normal BT40 konus holder, og på en BT40 med Dual Contact. Sammenligningen vil ske med Kyoceras MFWN90-fræser, og der bliver kørt helt til grænsen, og måske lidt til …

På samme maskine får du syn for sagen, når der laves 4 ens bearbejdninger på 4 forskellige måder, og der kastes lys over hvilken metode, som er den mest optimale. Herudover demonstrerer Kyocera Unimerco boring med MagicDrill DRA, KDA og nyheden QDA, som er økonomiske og effektive bor-løsninger på hver sin måde. I samme anledning bores med et HM-trinbor, som er designet specielt til denne demo.

Materialet, som der bores i, er S355, og opspændingen vil være et magnetplan fra Schunk Intec. Programmeringen leveres af Camcom IT, køle-smøremidler forestås af Quaker Houghton, og værktøj kommer fra Kyocera Unimerco, som også viser hvordan du kan skære, rulle og fræse gevind med værktøjer fra Fraisa, Yamawa og SmiCut.

Ud over de fascinerende værktøjsdemonstrationer, som Kyocera Unimerco glæder sig til at præsentere under Spånligaen, ser vi også frem til at tage godt imod dig på vores stand, som du finder i hal 1, og hvor du får muligheden for at møde nogle af vores specialister inden for spåntagning, værktøjsvalg og optimering.

 Tilmelding er gratis!
Du kan tilmelde dig og dine kollegaer, og læse meget mere om årets Spånliga på hjemmesiden.

 

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Drejervej 2
7451 Sunds
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21126543
P nummer: 1000515919

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031