23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Super smart løsning, til dig som skal på messe :)

Vores tekstilvægge er ideelle som pressevæg, messevægge, til en udstilling eller et showroom. Vil du have maksimal synlighed?

Har du brug for en løsning, der både er hurtig, nem, effektiv og ikke mindst nænsom for budgettet? Så er vores udvalg af pop-up vægge et godt valg.

Vores pop-up tekstilvæg kan bruges i flere forskellige situationer. Du kan blandt andet bruge den som blikfang og derved opnå maksimal opmærksomhed og synliggøre din virksomhed eller budskab. Du kan placere den i jeres showroom med andre udstillingssystemer og genbruge den igen og igen. Vores messevægge fås også i et buet version, som giver mulighed for et opsigtsvækkende design og giver rigtig god mulighed for at lege med forskellige udtryk og idéer.

En pop up messevæg er en god investering og holder i mange år. Du kan tilmed udskifte printet og købe et nyt hos os, så du ikke skal købe en ny væg, hver gang du har et nyt budskab.

Tekstilvægge er smarte og praktiske, da de er fremstillet i letvægtsmaterialer, som gør dem lette at transportere, lette at opstille og lette at tage ned. Mange af vores vægge fås også med indvendig belysning, halogenspots, hylder og andet tilbehør. Læs mere om den smarte væg lige her:

Specifikationer:

Print trykkes på stof decor 205g B1
Leveres med 2 halogenlamper
Hurtig at sætte op og tage ned
God til ethvert formål
Udskifteligt print
Leveres komplet i bæretaske

Setpris :

Størrelser

225b×225h cm - kr. 3.475,-

300b×230h cm - kr. 4.045,-

300b×300h cm- kr. 4.645,-


Ex moms/levering

Kræver en printklar pdf fil.
Kontakt os i dag for at høre mere

Læs mere om Expressions produkter her

Eller kontakt os på mobilen -> 6165 3597 i dag for at høre mere :)

Goddag herfra

Hilsen

Team Expression

Expression ApS
Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35044744
P nummer: 1018282131

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031