23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ATS Shipbuilding opnår øget produktivitet og effektivitet

ATS Shipbuilding, en italiensk skibsbygningsvirksomhed, der specialiserer sig i rørdesign til flåde- og yachtskibe, stod over for udfordringer i forbindelse med etableringen af integrerede arbejdsprocesser. 

På grund af den øgede konkurrence og kompleksitet på skibsbygningsmarkedet havde ATS brug for en softwareløsning, der kunne hjælpe dem med at arbejde samtidigt mellem forskellige afdelinger, så de kunne skabe intelligente leverancer gennem projektering til design og støtte til fremstilling og installation.   


Ved at indgå et partnerskab med Hexagon har de fundet den bedste løsning til alle de nødvendige funktionaliteter og dybdegående viden fra samme leverandør. Ved at genbruge design fra tidligere projekter sparer man meget tid ved at undgå at starte helt forfra, hvilket fører til en voksende samling af integrerede projekter, hvor alle væsentlige oplysninger er tilgængelige for hver enkelt proces.    


"Hexagons CADWorx Plant Professional hjælper skibsbygningsvirksomhederne med at etablere en integreret måde at arbejde på, fra konstruktion til design og fremstilling. Ved at bruge Hexagons løsninger har vi forbedret kvaliteten af vores leverancer, forbedret informationsudvekslingen mellem de forskellige afdelinger og generelt set en betydelig effektivitetsforøgelse," siger Cuono Esposito, Chief Technical, Innovation & Methods Officer hos ATS.  

Se detaljerne bag deres transformation via casestudiet.   

Hexagon Manufacturing Intelligence AB
Filargatan 3
632 29 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
CVR nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031