23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Åbning af Odense Letbane

Odense Letbane åbner d. 28. maj 2022, og når man venter på en af de 26 stationerne på den 14,5 km lange strækning, er det lokalproducerede sheltere der beskytter for vejr og vind.

Sanderum Smede- og Maskinværksted som holder til på Holkebjergvej 31, Odense SV, har stået for produktionen og monteringen af 96 sheltere fordelt på 26 stationerne, samt de produceret 26 stations logo og 9 skilte med stationsnavne.

”Vi er glade for, at vi fik lov til at være leverandør til dette imponerende projekt, der vil få stor betydning for vores by, udtrykker” Peter Larsen direktør i Sanderum Smede- og Maskinværksted. Hans kone Vivi Larsen har været projektleder, da Peter Larsen har været syg størstedelen af tiden.

Letbaner har vundet indpas i de danske større byer, og Sanderum Smede- og maskinværksteds produktion er tilpasset disse ændringer. I 2017 lavede de læskærme, som var 17 meter lange til 31 perroner i Århus, i samarbejde med AFA JCDecaux og Holcher Design.
Derudover leverede de 130 signallamper, som er placeret på letbanestrækningen i Århus produceret i samarbejde med Ansaldo STS.  I 2011 lavede de alle læskærmene til busstoppestederne i Odense, i samarbejde med AfA JCDecaux og Designit. Produkterne er vidt forskellige, og de er udviklet med udgangspunkt i skitser, og ønsker fra hovedentreprenøren og designere. Produkterne til Odense Letbaner er udarbejdet i samarbejde med CME-Letbane I/S

Udover byrumsinventar, som store mobile reklamesøjler brugt under H.C. Andersens Festival i Odense m.m., er Sanderum Smede- og maskinværksted et alsidigt smedeværksted, som løser store som små opgaver.

Se mere på www.sanderumsmede.dk

”For os er intet umuligt, så længe det ikke er bevist”.

Sanderum Smede- og Maskinværksted A/S
Holkebjergvej 31
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38011219
P nummer: 1001761896

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078