23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vargus opruster med en stærk teknisk profil!

Vargus Scandinavia har ansat Simon Rasmussen som Application Engineer og Account Manager.

 

I mere end 30 år har vores branche været omdrejningspunkt for Simons arbejdsliv. Simon har bred teknisk erfaring inden for spåntagende bearbejdning med skærende værktøjer, og han har opbygget et imponerende kendskab og viden om produkter, procesoptimering og ikke mindst materiale kendskab indenfor bl.a. rustfrit stål, titan, aluminium, stål, messing, nylon, Pom og Peek.

Vi er helt sikre på, at både nuværende og kommende kunder - ikke bare på Sjælland, som er Simons primære arbejdsområde, men i hele Norden – kan se frem til et tæt og produktivt fremtidigt samarbejde. 

Simon glæder sig også til at komme på besøg og hilse på.

Simon kan kontaktes på:
Mobil:     +45 2294 6858
Mail:         SimonR@vargus.dk

*********************************************************************
Vargus Scandinavia 

Tlf.:            +45 8794 4100
Mail:         vargus@vargus.dk

Besøg også vargus.dk

VARGUS Scandinavia a/s er NEUMO-Ehrenberg-gruppens danske og nordiske forhandler af skærende værktøjer under paraplyen hos VARGUS Ltd.

© VARGUS Scandinavia er med sit unikke produktprogram blandt Skandinaviens førende leverandører af højteknologiske værktøjer til den spåntagende, metalforarbejdende industri. VARGUS har et produktprogram, som ingen herhjemme kan matche og er eneforhandler af produkter fra førende producenter. Hårdmetal og værktøjer på et højteknologisk niveau.

VARDEX – GROOVEX – MICROSCOPE - SHAVIV - INGERSOLL - UNION TOOL - DIEBOLD - WIDIA - CHICK -TAEGUTEC - SUTTON TOOLS - BIMU - IWATA - ATOM - m.fl.

VARGUS Scandinavia a/s
Danmarksvej 28
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81895511
P nummer: 1002631875

Kontaktperson

Michael Suhr
Office Manager, COO
+45 87944100 michaels@vargus.dk

Send til en kollega

0.078