23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan opnår du det optimale Time-To-Market!

Med STEFFCA på holdet har du mulighed for at samle hele processen, lige fra idé til serieproduktion, hos os.

Hos STEFFCA har vi specialiseret os i at fremstille ekstruderede og støbte emner i høj kvalitet af gummi-, silikone- og TPE-materialer.

Vi ønsker at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores kunder, vi har derfor nu også mulighed for at hjælpe vores kunder trygt igennem alle produktionsfaser, lige fra idé til serieproduktion, af disse emner.

Det betyder, at du både sparer tid, penge og undgår fejl i overleveringsfasen. Vi håndbærer dit projekt igennem alle faser og har den nødvendige viden til at guide dig, så du får den bedst mulige løsning. Du får dermed de bedste muligheder for at opnå det optimale Time-To-Market.

FRA IDÉ TIL GODKENDT PROTOTYPE
Det kan ofte være en bekostelig og tidskrævende affære at gå fra idé til godkendt prototype, da vejen ofte er kringlet og fyldt med uforudsete hurdles. Med 3D print har du mulighed for at forkorte denne fase, da du hurtigt kan teste funktionaliteten af dit design.

3D PRINT
Udvalget af printmateriale spænder lige fra de helt bløde materialer til de hårde (30 - 95 shore). Detaljerne kan du få printet knivskarpt – i lagtykkelse på 16 my (μ) – direkte fra din CAD-tegning. Du har dermed det bedste udgangspunkt til at få skabt et funktionelt design.

Klik på video og se med, hvordan RAIS, som producerer brændeovne på det internationale marked, benyttede sig af denne mulighed, da de skulle have udviklet en silikoneprofil.

 

 

STEFFCA A/S
Romsøvej 24
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20768509
P nummer: 1004496154

Kontaktperson

JWJ
Jesper W. Jørgensen
Key Account Manager
jesper@steffca.dk

Send til en kollega

0.032